Премахване на катализаторите

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Премахване на катализаторите

Мнение от ejay007 » 15 Ное 2011, 15:42

Това е много полезно за мен колега, някой който е с прави тръби да сподели за звука на колата и че няма проблеми със сондите - значи отивам тези дни и ги махам пък да видим и не искам резонаторни гърнета, защото на 520ката съм с такова и стана много тиха и като я цепиш само фъшти :lol: не ми харесва много звука и ... преди като си беше с катализатор смея да твърдя, че е много по-добре като говорим за звук, а що до 750-то от страна на ауспуци е супер тихо само мотор се чува и отдавна обмислям малко да го позасиля от страна на шума, а пари за скъпи гърнета няма ( все пак е за продаване даже не съм го регистрирал с БГ табли ) някои казват, че с прави тръби щяло да стане много шумно в купето вътре, но не смятам, че ще е чак толкова есе пак Е38 е доста обезшумена кола : )

Мерси за отговорите
Поздрави

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 V8 bi TURBO & Е34 М52
Мечтае да кара: http://www.youtube.com/watch?v=8VOULfir ... re=related

Мнение от Дифашир » 15 Ное 2011, 22:00

Ами може аз като ги махах моите в едно сервизче за гърнета и там казаха ,че тези със сондите им светвали лампите и проблема го решавали тези заместители.Катализаторите ги искупуват цели.На тях има номер по който ти казват цена.На 740д и на 750и са еднакви само дето дизела има още 2 малки оптред,.На моите им взех 280лв за двата големите.Казвам ти да си свериш часовника но мисля че и 300 ще дадът.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 16 Ное 2011, 0:14

Има няколко платени обяви във форума, разгледайте колко пари ще ви дадат колегите там и сравнете. Мен ми се струва дори малко тези 300лв за който говори колегата по-горе. Аз за моите два взех 400лв !

Потребител
Аватар

Мнение от ejay007 » 16 Ное 2011, 17:29

Добре колеги относно цената им ще се допитам тук там и ще видим, а дали няма да светне жалтата лампа на Чека като ги махна ... ? не мисля, но все пак, който ги е махнал да каже поне как е било при него.

Благодаря

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 17 Ное 2011, 13:32

Почти сигурен съм че ще ти светне лампата, но как да решиш този проблем не знам ... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от uBaH » 17 Ное 2011, 14:47

ejay007 написа:Добре колеги относно цената им ще се допитам тук там и ще видим, а дали няма да светне жалтата лампа на Чека като ги махна ... ? не мисля, но все пак, който ги е махнал да каже поне как е било при него.

Благодаря

И аз се бях поинтересувал по темата, макар и в друг раздел - тук. Виж какво ми отговориха колегите.

Потребител
Аватар

Мнение от ejay007 » 18 Ное 2011, 18:02

Колеги днес закарах колата на канал да видя какво става отдолу и 2те ми сонди са след катализаторите както си и знаех, но там където ще ми ги режат казаха, че се реже преди сондата самия Катализатор и се слага права тръба при това положения ще ми светне ли лампата на таблото за Чек Контрола, а иначе майсторите казват, че на много коли като мойта са ги махнали и нямало пробле с лампите и тези Сонди, но незнам пак ... аз колата не я карам даже дали веднага ще свете или иска повече каране ...

Предишна

Назад към Е38