Какво означава този надпис?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- goro8212
- Потребител
-
- Кара: BMW 725 tds
- Мечтае да кара: 645i
Re: Какво означава този надпис?
ELZAGG написа:goro8212 написа:kita написа:goro8212 написа:Благодаря момчета,незнам какво щях да правя без този форум.успех на всички
А ве пич,ти май тая тема не я четеш.Айде включвай се![]()
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=480
Колега няма да мога ,защото съм постоянно на бачкане,та тая сбирка ще я изпусна,но за следващата,ще гледам да съм с вас,ако вземете да направите една в Девин супер,обмисли въпроса,мога да помогна за организацията.
Значи следващия път сме на сбирка около Девин! Ти отговаряш за организацията, ние помагаме!
ок
Ако падна искам да энам, че съм скочил а не че някой ме е бутнал.
- goro8212
- Потребител
-
kita написа:Не знам дали е свещ или подгревно реле или лоши връзки,но имаш проблем с подгряването.
Колега смених 6-те свещи с нови,но надписа пак се появява,възможно ли е ако има проблем с релето да пали колата безпроблемно?
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колега обърни внимание на това което ще ти кажа сега и надявам се да се прикючи с тази тема.когато стане по студено навън този мотор трябва да подгрее и се включба подгрева на свещите,нищо не ти е преебано разбра ли ме.когато минеш на друг език на компа ако искаш де, например на англииски ще ти изписва PRE HAEATING.ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ПОДГРЕВА ТИ РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО,така че мисля да съм достатъчно ясен с тези няколко реда.колегите с TDS които нямат голям борд не го виждат този надпис и при тях го няма.ето това е и като се съберем в Девин искам да ме почерпиш чаша вино,става ли.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ljubo72 написа:колега обърни внимание на това което ще ти кажа сега и надявам се да се прикючи с тази тема.когато стане по студено навън този мотор трябва да подгрее и се включба подгрева на свещите,нищо не ти е преебано разбра ли ме.когато минеш на друг език на компа ако искаш де, например на англииски ще ти изписва PRE HAEATING.ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ПОДГРЕВА ТИ РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО,така че мисля да съм достатъчно ясен с тези няколко реда.колегите с TDS които нямат голям борд не го виждат този надпис и при тях го няма.ето това е и като се съберем в Девин искам да ме почерпиш чаша вино,става ли.
Ей, намери се един трезво мислещ да се сети за кво става въпрос. Ама така е, колегата не е обяснил, че надписа се появява само когато двиг. е студен.Аз си мислех, че надписа се появява по време на движение.
Наздраве Любо.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
наздраве приятелю мои
,липсвате ми еи

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ljubo72 написа:наздраве приятелю мои,липсвате ми еи
Само напиши 2 реда ей тука и тръгваме

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &start=525
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- goro8212
- Потребител
-
ljubo72 написа:колега обърни внимание на това което ще ти кажа сега и надявам се да се прикючи с тази тема.когато стане по студено навън този мотор трябва да подгрее и се включба подгрева на свещите,нищо не ти е преебано разбра ли ме.когато минеш на друг език на компа ако искаш де, например на англииски ще ти изписва PRE HAEATING.ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ПОДГРЕВА ТИ РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО,така че мисля да съм достатъчно ясен с тези няколко реда.колегите с TDS които нямат голям борд не го виждат този надпис и при тях го няма.ето това е и като се съберем в Девин искам да ме почерпиш чаша вино,става ли.
евала колега ама що не ми писа по-рано,само дето си сменявах свещите,почерпката я имаш
- goro8212
- Потребител
-
можете да заключва те или махнете темата
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
ok,добре си направил но пази си свещите,те са неизбежен консуматив с течение на времето.поздрави
- goro8212
- Потребител
-
ljubo72 написа:ok,добре си направил но пази си свещите,те са неизбежен консуматив с течение на времето.поздрави
спаси ме колега от още 70 - 80 лв. разход за което едно голямо МЕРСИ
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2