Колеги Проблем!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- DjElien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 725tds & E65 4.5i
- Мечтае да кара: ALPINA B12
Колеги Проблем!
Здравейте,Искам да ви попитам знае ли някой дали 97 година Е38 има вградена аларма в ключа? и дали ако я заключа с ключа в ключалката алармата работи? Ако имам такаве де.. колата я имам от близо 4 години и е била винаги застрахована в Бул инс но сега минах към Армеец и тези от Маркировката ми казаха,че нямам аларма..
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
BMW....ТОВА Е РЕЛИГИЯ.....
- St-George
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35
Re: Колеги Проблем!
моята е 97 и има. А това дали да се включва от ключа ги имаше като опция в БМВ Скенер (поне така си мисля че се казваше програмата)
Доколкото разбрах говорим за случая да си заключиш колата механично с ключа (а не с бутона) и да ти се активира алармата
Доколкото разбрах говорим за случая да си заключиш колата механично с ключа (а не с бутона) и да ти се активира алармата
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Не е точно по темата, но малко ме кара да се чудя - моята я застраховах в Алианц и не я маркираха въобще?
- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
Армеец, много държат да видят копче и да се чуе пиленце да писука под капака.
Аз лично съм с 98ма и нямам аларма, ключа управлява централното и в него има имобилайзър.
Аз лично съм с 98ма и нямам аларма, ключа управлява централното и в него има имобилайзър.
BMW Power
- DjElien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 725tds & E65 4.5i
- Мечтае да кара: ALPINA B12
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.
Още от 96 лето имат аларма провери твоята можели така:
http://vbox7.com/play:817bd6b6
RORO написа:Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.
А бе Роска,дали ше стане с домашен плъх и смок???Де да търся ся питон и бяла мишка

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
kita написа:RORO написа:Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.
А бе Роска,дали ше стане с домашен плъх и смок???Де да търся ся питон и бяла мишка
За кво ти е питон,не си ли женен? накарай жена си да надникне през смъкнатото стъкло.Аз така пробвах моята.Ако не се навие и кажи ,че у жабката имаш презервативи и е готова

RORO написа:kita написа:RORO написа:Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.
За кво ти е питон,не си ли женен? накарай жена си да надникне през смъкнатото стъкло.Аз така пробвах моята.Ако не се навие и кажи ,че у жабката имаш презервативи и е готова![]()
![]()

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
10 мнения
• Страница 1 от 1