Колеги Проблем!

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 725tds & E65 4.5i
Мечтае да кара: ALPINA B12

Колеги Проблем!

Мнение от DjElien » 27 Сеп 2011, 22:52

Здравейте,Искам да ви попитам знае ли някой дали 97 година Е38 има вградена аларма в ключа? и дали ако я заключа с ключа в ключалката алармата работи? Ако имам такаве де.. колата я имам от близо 4 години и е била винаги застрахована в Бул инс но сега минах към Армеец и тези от Маркировката ми казаха,че нямам аларма..
Благодаря ви предварително!
BMW....ТОВА Е РЕЛИГИЯ.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B35

Re: Колеги Проблем!

Мнение от St-George » 27 Сеп 2011, 23:16

моята е 97 и има. А това дали да се включва от ключа ги имаше като опция в БМВ Скенер (поне така си мисля че се казваше програмата)
Доколкото разбрах говорим за случая да си заключиш колата механично с ключа (а не с бутона) и да ти се активира алармата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T

Мнение от ELZAGG » 28 Сеп 2011, 8:56

Колега моята е 97г. и има такава!
От цървул, бална пантофка НЕ става!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99

Мнение от IceFire » 28 Сеп 2011, 14:22

Не е точно по темата, но малко ме кара да се чудя - моята я застраховах в Алианц и не я маркираха въобще?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е38 и е34
Мечтае да кара: АН 225

Мнение от steel_nick » 28 Сеп 2011, 16:28

Армеец, много държат да видят копче и да се чуе пиленце да писука под капака.
Аз лично съм с 98ма и нямам аларма, ключа управлява централното и в него има имобилайзър.
BMW Power

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 725tds & E65 4.5i
Мечтае да кара: ALPINA B12

Мнение от DjElien » 02 Окт 2011, 2:53

Благодаря ви! :lol:
BMW....ТОВА Е РЕЛИГИЯ.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 02 Окт 2011, 13:03

Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.
Още от 96 лето имат аларма провери твоята можели така:
http://vbox7.com/play:817bd6b6

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 02 Окт 2011, 14:22

RORO написа:Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.

А бе Роска,дали ше стане с домашен плъх и смок???Де да търся ся питон и бяла мишка :cry:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 03 Окт 2011, 21:57

kita написа:
RORO написа:Колега има аларма колата но зависи какви настройки са и зададени.Със сигурност датчика за движение в кабината заработва след заключване няма значение дали е чрез патрона на врата или с копчетата.Всички който пристигнат от вън са им изключени шоковите датчици защото хората там не се притесняват,че някой ще им открадне гумата или бронята или халогена или както при мен огледалата и за да не писка при всеки полъх на вятъра или при преминаването на ремус,го изключват.

А бе Роска,дали ше стане с домашен плъх и смок???Де да търся ся питон и бяла мишка :cry:

За кво ти е питон,не си ли женен? накарай жена си да надникне през смъкнатото стъкло.Аз така пробвах моята.Ако не се навие и кажи ,че у жабката имаш презервативи и е готова :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kita » 03 Окт 2011, 22:01

RORO написа:
kita написа:

За кво ти е питон,не си ли женен? накарай жена си да надникне през смъкнатото стъкло.Аз така пробвах моята.Ако не се навие и кажи ,че у жабката имаш презервативи и е готова :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:lol: :lol: :lol: :yes: :bchug:
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....

Назад към Е38