Гаснене на празен ход м54б22
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- petre1981
- Потребител
-
- Кара: BMW 318I
Гаснене на празен ход м54б22
Отскоро имам следния проблем,колата гасне когато не съм на скорост.По точно както си карам спирам на светофар оборотите падат и гасне или ако се задържат се тресе колата и не загасва,имам чувството че губи и мощност.На инпа ми излизат следните грешки
Оборотите падат плавно,някой ден го прави на другия не.Доколкото разбирам грешките са липса на въздух,и мисля да почистя дроселовата клапа и да видя маркучите покрай нея и дебитимера.Колата е 520и газ бензин.Моля за съвет ако някой е наясно и е имал такъв проблем.Благодаря предварителноВие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Гаснене на празен ход м54б22
Колега, трябва добре да знаеш какво точно правиш, защото след некомпетентна намеса, отстраняването на проблема се затруднява, понякога значително. Наистина има записан проблем с подаването на въздух, но може просто дебитомера да е бъгнал и да не отчита правилно. Едва ли е в запушена дроселова клапа. По-скоро виж състоянието на стъпковото моторче. Но корена на проблема може да е на много места- да кажем някой цилиндър не работи добре. Тогава дебитомера естествено ще отчита неправилно количество въздух.
2 мнения
• Страница 1 от 1