Проблем с парното на Е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с парното на Е60

Мнение от Pandishpan » 07 Май 2016, 1:25

Здравейте колеги. Проблемът е следния централните ми духалки единствено те (4те) духат независимо от температурата студено. От iDrive не мога да настройвам ръчно температурата на шофьорът или пасажерът седи ми на синьо. Всички други духалки си работят и духат топло (на прозорците, отзад, в краката). Вече пробвах да я закачим да видим дали ще покаже нещо като грешка, но така като сме малък град и няма много специалисти по тази тема се допитвам до Вас. И от двете страни ми е залепено AUTO отметката и няма мърдане. Прикачам снимка за да стане по-ясен проблема. Благодаря Ви предварително!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d E60
Мечтае да кара: Всички BMW-та на този свят

Re: Проблем с парното на Е60

Мнение от bmwpt » 10 Май 2016, 20:42

Попринцип в среда винаги духа по-хладно дори и да е на червено, това е така за да не заспива шофьора така е оригинално на всички бмв-та.Пробвай да завъртиш на 27 градуса когато е на топло и да видиш дали духа и тогава чак да търсиш проблема от друго място... :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 10 Май 2016, 22:00

Все пак не става ли да го сложиш на червено да са?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 10 Май 2016, 23:20

И аз мисля, че ако го сложиш на червено "проблема" ще се оправи. А за отметките авто- потърси как се махат, изключи и долу копчето авто ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар

Мнение от Pandishpan » 17 Май 2016, 23:36

B.Stoimenov написа:И аз мисля, че ако го сложиш на червено "проблема" ще се оправи. А за отметките авто- потърси как се махат, изключи и долу копчето авто ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Точно там е проблема, не мога да го врътна на червено, не мога да махна с натискане и 2те ауто копчета. Играл съм си 2 часа сигурно да пробвам какви ли не варианти, просто не ми дава да ги бутам по никакъв начин. Седи на студено и това е, ако не бях провал всичко нямаше да ви занимавам с тези неща.. просто е нелепо толкова лесно нещо да не ми позволява да го променя. :( Блокирало е.. а за колегата, който попита да ги завъртя ръчно на 27 градуса пак не става докрай и 2те врътки и пак си духа студено. Другите духалки са си наред когато ги регулирам. Попитах приятел да ми снима неговия Climate Control как е и той ми прати слендата снимка. Но при мен просто е заключен. Така взех колата преди месец и не мога да го променя.

13120927_1701710353411793_768536525_o.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 18 Май 2016, 19:13

Ами иди в по-горното меню и махни авто режима.Или дай му OFF на контрола и после настройвай.Ако и така не стане вади бушона и пак го слагай.

Потребител
Аватар

Мнение от Pandishpan » 18 Май 2016, 23:11

Или е ОFF или е Auto няма друго положение ... ужасно е, предния собственик освен ако не е ходил да я правят нещо умишлено да е заключена така от сервиза в който е ходил...Не знам пробвах какво ли не. Мислех с акумулатора да го откача и закача наново другият вариант е както ти казваш колега бушона. Ще видим.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 27 Яну 2021, 17:28

Колеги аз реално нямам други настройки освен тази:

Изображение

Как да направя да духа където аз искам?
Също така, дори да го сложа на warm, паааак централните духалки не духат мн топло...
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

Назад към Е60/Е61