Проблем с телефона
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Проблем с телефона
Здравейте, имам проблем с телефона. Колата не може да намери bluetooth-а на телефона ми а телефона също не намира нищо.
Имам S638A Car telephone Professional
Излиза ми блутут меню в ай драйва, но като дам да се търсят устройствата и нищо не става? Оти тей, някой може ли да помогне?
Имам S638A Car telephone Professional
Излиза ми блутут меню в ай драйва, но като дам да се търсят устройствата и нищо не става? Оти тей, някой може ли да помогне?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Проблем с телефона
Виж си в багажника кой е производителя на bluetooth модула. Ако е Motorola се готви за нов, ако е Continental е малко вероятно, но не и невъзможно да е от него.
Only dead fish follow the stream...
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Като мене си.Няма да стане с този модул.Ццц
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- Rennfahrer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E60
- Мечтае да кара: М6
Днеска пробвах вградения телефон, поставих му сим карта. Всичко работеше перфектно, никакви настройки не съм правил. Отворих задната лява кора и видях някакъв модул на който пишеше Harman Becker. Зад него имаше някакъв друг алуминиев модул ама седеше на една страна и не се виждат надписи.
Можете ли да ми препоръчате някой от форума, който разбира от електрониката на Е60-то?
Можете ли да ми препоръчате някой от форума, който разбира от електрониката на Е60-то?
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Това е стария блутуут модул, който работи само с телефона в подлакътника. Когато търсиш смартфон колата не го вижда и също така самия смартфон не открива блутуута. Единствения вариант е да смениш блутуут модула с по-новия, като колегата MadChicken може да ти даде повече информация или да ти съдейства.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Здравейте, ще използвам темата за телефон и bluetooth-а ..карам Е61 обаче не знам за какво служи свързването с bluetooth-a и телефона ми. Станаха и двато. За какво може да се ползва когато са свързани колата с телефона? Благодаря предварително!
6 мнения
• Страница 1 от 1