Извън темата: Сбирка Е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X7

Извън темата: Сбирка Е60

Мнение от dpetrov » 07 Сеп 2011, 21:01

Моля администраторите да не трият тази тема, поне докато не се реши как ще си организираме подобни мероприятия за в бъдеще. Мерси за което ...

Та, по темата. Искате ли да се видим тази неделя около 17:00? Мястото може да го уточним в последствие, нека просто съберем кворум :)

Който е "ЗА" да "вдигне ръка" :)

Поздрави!
Последна промяна dpetrov на 13 Сеп 2011, 17:58, променена общо 1 път

F07 535d
F07 530d
E60 530d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Re: Извън темата - сбирка, тази неделя (11.09)

Мнение от stasko5 » 07 Сеп 2011, 21:04

Аз съм за, стига да нямам някакъв ангажимент.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LCI 530xd
Мечтае да кара: Alpina B7

Мнение от fefe » 08 Сеп 2011, 8:37

Твърдо за 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 08 Сеп 2011, 14:27

Вдигнах ръка, но никой не ме видя :)
Аз съм ЗА

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 08 Сеп 2011, 16:27

И аз съм ЗА, но мястото по-добре сега да го уточним, да не намалее бройката на присъстващите внезапно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dpetrov » 08 Сеп 2011, 16:58

Къде се събирахте предния път? Преди години, когато ходих по други подобни сбирки, го правихме на НИМ (Историческият Музей). Намирам мястото за подходящо, какво мислите вие?

F07 535d
F07 530d
E60 530d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 530d
Мечтае да кара: Нещо с голям мотор

Мнение от peters75 » 09 Сеп 2011, 16:47

Използвам темата за да предложа подобно мероприятие и в Стара Загора.Хайде бе,няма ли Е60-тки в Зарата...??? :lol: Ако има ентусиасти да направим отделна тема и да действаме.

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 09 Сеп 2011, 20:40

Ако не ти беше толкова непосилно трудно да преглеждаш периодично подфорум Събори/Мероприятия и в частност тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=136&t=87318 щеше да знаеш, че имаме БМВ сбирки на регионално ниво.
Колкото до заралийска Е60 сбирка - освен с Цецко да се гледате умно двамата, едва ли нещо повече ще се получи.
Затова някой път, ако искаш, посети някоя от нашите сбирки. Може пък да ти хареса.

P.S. Като наближи следващото ни мероприятие, да ти драсна едно ЛС, че явно за потребителите на подфорум Е60 останалата част от форума е ненужно голяма и е загуба време да се четат другите подфоруми. :mhihi:
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 09 Сеп 2011, 21:11

Незнам защо ти е толкова чудно, че не четем другите раздели? Все пак не мога да си прекарвам цялото си време в тоя форум ...все пак трябва да изкарвам пари за ремонти на колата :mhihi:
Tool - Fear Inoculum

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 530d
Мечтае да кара: Нещо с голям мотор

Мнение от peters75 » 10 Сеп 2011, 8:38

cww написа:Ако не ти беше толкова непосилно трудно да преглеждаш периодично подфорум Събори/Мероприятия и в частност тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=136&t=87318 щеше да знаеш, че имаме БМВ сбирки на регионално ниво.
Колкото до заралийска Е60 сбирка - освен с Цецко да се гледате умно двамата, едва ли нещо повече ще се получи.
Затова някой път, ако искаш, посети някоя от нашите сбирки. Може пък да ти хареса.

P.S. Като наближи следващото ни мероприятие, да ти драсна едно ЛС, че явно за потребителите на подфорум Е60 останалата част от форума е ненужно голяма и е загуба време да се четат другите подфоруми. :mhihi:

Чета,колега,чета....много отдавна съм го чел това,което ми предлагаш.Ти забелязал ли си,че линка е от тема от 2008 година.Тогава ли беше последната сбирка... :clap: :clap: Много благодаря за поканата,но ставаше въпрос за сбирка на Е60.Нещо не ми се гледат 20 годишни 30-ки и 36-ци.Нагледал съм се на кокошарници.Поздрави на колегите,ако се съберете пак след една две години.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dpetrov » 10 Сеп 2011, 9:09

Колеги,
усещам, че ще се заформи поредната полемика, но ви моля да не опорочаваме и тази тема.

А сега по темата. Хайде да се разберем така - неделя, 18:00 на НИМ.

Ако имате други предложения за часа и мястото на срещата - давайте смело!

F07 535d
F07 530d
E60 530d

Д-р Хаос
Аватар
Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)

Мнение от cww » 10 Сеп 2011, 10:12

peters75 написа:
cww написа:Ако не ти беше толкова непосилно трудно да преглеждаш периодично подфорум Събори/Мероприятия и в частност тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=136&t=87318 щеше да знаеш, че имаме БМВ сбирки на регионално ниво.

Чета,колега,чета....много отдавна съм го чел това,което ми предлагаш.Ти забелязал ли си,че линка е от тема от 2008 година.Тогава ли беше последната сбирка... :clap: :clap: Много благодаря за поканата,но ставаше въпрос за сбирка на Е60.Нещо не ми се гледат 20 годишни 30-ки и 36-ци.Нагледал съм се на кокошарници.Поздрави на колегите,ако се съберете пак след една две години.

А ти забеляза ли, че последната ни среща беше на 19-ти август...тази година. Как да забележиш, нали някой трябва да отвори последната 48-ма страница...а изисква толкова усилия.
Не знаех, че Е30 и Е36 са символ на кокоши жилища...явно съм изостанал. Или може би Е60 е напуснало специална и единствена по рода си поточна линия...и е част от БМВ елита. :mhihi:

P.S. На нашите сбирки се мяркат и по-лачени БМВ-та от Е60. Но ако и те са ти под нивото, най-добре наистина не идвай.
NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 10 Сеп 2011, 10:14

Предлагам вие двамата да продължите на лично, иначе гледам доста старозагорци пишем тук :mhihi:

Аз съм ОК с 18:00 на НИМ :yes:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Сеп 2011, 10:29

peters75 написа:

Нека темата остане, но от уважение към всички колеги във форума, които си карат кошниците и се грижат за тях с много любов нека няма повече такива изказвания!Всякакви други спорове ги прехвърляйте на лично.Няма да коментирам изказването ти за нашите сбирки, ще си запазя мнението за теб.Ето ти една от най-гадните ни сбирки организирана от заралий viewtopic.php?f=3&t=257706&start=75

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 10 Сеп 2011, 11:06

Мисля че няма много е60ки на общите сбирки, защото хората каращи тези коли имат малко по-различен профил от хората каращи е30, е36 и други такива по-стари автомобили (надявам се това да не е обидно). От комуникацията ми с хората в този форум съм очарован и мога да кажа че масата са доста интелигентни хора, което контрастира с общото мнение на обществото за БМВ феновете. Опита ми от едно събиране на БМВ автомобили е: видях как се дрифти по кръстовища, кара се безумно без да се спазват правила с хора показващи се от прозорците на вратите. Ами извинявам се ама не искам да съм част от такова събиране. Ако ще ходя на БМВ събиране бих искал да е с хората които познавам от форума на е60, а не да поемам риска да се събера с дрифтаджии, спиид рейсъри, които се хвалят само с това че са дигнали 200км/ч в града.
Tool - Fear Inoculum

Следваща

Назад към Е60/Е61