Коя от двете 5-ци?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Коя от двете 5-ци?
Здравейте! Изчетох всичко от форума за бмв е60 и ми предстои оглед на тези два автомобила,какво бихте ме посъветвали? http://www.cars.bg/u350067 и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Коя от двете 5-ци?
CMD написа:Здравейте! Изчетох всичко от форума за бмв е60 и ми предстои оглед на тези два автомобила,какво бихте ме посъветвали? http://www.cars.bg/u350067 и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
2та -

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
xerial написа:CMD написа:Здравейте! Изчетох всичко от форума за бмв е60 и ми предстои оглед на тези два автомобила,какво бихте ме посъветвали? http://www.cars.bg/u350067 и http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
2та -достатъчно е че е фейслифт...

А бихте ли се обосновали? Мисля,че има значение дали е 4x4 или само задно,а също и ако са на реални километри пак първото е по-добре,интересува ме дали има някакви промени по фейслифта освен визуалните?
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колега, то така по снимки е малко трудно дас е каже. Затова най-добре като си ги харесал тези двете отиваш и правиш на всяка основен преглед при доверен човек. Иначе първата има едно много голямо предимство- Х-драйва.
Здрасти и добре дошъл във форума!
До колкото виждам и ти, също както и аз бях в началото на търсенето на Е60, все още не знаеш към какво да се ориентираш
Явно е, че харесваш Е60, но сега идва въпросът "Какво точно да си взема? С какви екстри да го търся - и трябват ли ми те изобщо?".
Двата индивида, които си показал, лично според мен не са съпоставими, освен по цена, разбира се. Първият вероятно няма сервизна история и е твърде вероятно да е софтуерно "подмладяван" (с върнат километраж). Лично мое мнение е, че такъв автомобил трябва да се купува САМО след проверка на произход/сервизиране/.
Поразгледай темите из форума, сигурен съм, че бързо ще се ориентираш и ще си прецениш какво ТОЧНО искаш да си купиш, а вероятно ще разбереш и как е най-правилно да процедираш и с покупката.
До колкото виждам и ти, също както и аз бях в началото на търсенето на Е60, все още не знаеш към какво да се ориентираш

Двата индивида, които си показал, лично според мен не са съпоставими, освен по цена, разбира се. Първият вероятно няма сервизна история и е твърде вероятно да е софтуерно "подмладяван" (с върнат километраж). Лично мое мнение е, че такъв автомобил трябва да се купува САМО след проверка на произход/сервизиране/.
Поразгледай темите из форума, сигурен съм, че бързо ще се ориентираш и ще си прецениш какво ТОЧНО искаш да си купиш, а вероятно ще разбереш и как е най-правилно да процедираш и с покупката.

Последна промяна dpetrov на 07 Сеп 2011, 19:42, променена общо 1 път
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
Колега, ако имаш възможност избери фейс-лифт-а, поради няколко причини:
1) Има подобрения по двигателя - турбината и входящия колектор - особено съществени за подръжка на повечко километри
2) Скоростната кутия е нова. Тази кутия е по-близка до новата 8 степенна, отколкото до предишната 6 степенна. Много по-бърза и по-икономична от 6 степенната преди феис лифта. Скоростта на превключване е съпоставимо на кутиите с по 2 съединителя (поне като усещане за шофьора), да не говорим за сваляне на няколко предавки едновременно надолу (тук ДКГ-то губи всички точки, уви
)
Колкото за 4х4 - това поне мен не ме блазни толкова. При новата 5ца (Ф10) може да се говори за подобряване на стабилността в завой дори и на сухо (писта), докато тук 4х4 основно носи едни 150 кг повече което се усеща. ОК, на хлъзгаво помага (особено при изкачване) но всеки си решава колко е съществено за него.
Успех в избора!
1) Има подобрения по двигателя - турбината и входящия колектор - особено съществени за подръжка на повечко километри
2) Скоростната кутия е нова. Тази кутия е по-близка до новата 8 степенна, отколкото до предишната 6 степенна. Много по-бърза и по-икономична от 6 степенната преди феис лифта. Скоростта на превключване е съпоставимо на кутиите с по 2 съединителя (поне като усещане за шофьора), да не говорим за сваляне на няколко предавки едновременно надолу (тук ДКГ-то губи всички точки, уви

Колкото за 4х4 - това поне мен не ме блазни толкова. При новата 5ца (Ф10) може да се говори за подобряване на стабилността в завой дори и на сухо (писта), докато тук 4х4 основно носи едни 150 кг повече което се усеща. ОК, на хлъзгаво помага (особено при изкачване) но всеки си решава колко е съществено за него.
Успех в избора!
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
Благодаря на всички включили се и искам да ви попитам, първата обява не е ли от представителството на БМВ ?От отговорите ви виждам,че има съмнения .
- zdravko_boqdjieff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Air Bus a380
- Детайли за колата: 535d
CMD написа:А бихте ли се обосновали? Мисля,че има значение дали е 4x4 или само задно,а също и ако са на реални километри пак първото е по-добре,интересува ме дали има някакви промени по фейслифта освен визуалните?
Колега ето ти и сравнението и разликите във фейса и старата

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никога,никога не се предавай!!!
аз само да кажа, че километрите и на двете ми се струват занижени с по 100 хиляди... но това е просто мнение, без да съм ги видял на живо.
CMD написа:първата обява не е ли от представителството на БМВ ?От отговорите ви виждам,че има съмнения .
не, просто така си е кръстил автокъщата търговеца
www.bmwпрофесори-bg.net
Sapa написа:Колкото за 4х4 - това поне мен не ме блазни толкова. При новата 5ца (Ф10) може да се говори за подобряване на стабилността в завой дори и на сухо (писта), докато тук 4х4 основно носи едни 150 кг повече което се усеща. ОК, на хлъзгаво помага (особено при изкачване) но всеки си решава колко е съществено за него.
Колега, тук не мога да се съглася с теб !!!
Иначе да и аз може би съм за Фейс-а !!!
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Абе що ли ми се струва че първата е малко съмнителна
, нали уж не може х драйв в комплект с м пакет. Освен ако не е само визуално м пакет, броните, праговете и тем други. 

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3