Нов софтуеар на е60 проблем с дарукар !!!!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Нов софтуеар на е60 проблем с дарукар !!!!
Най изнервящо е когато влезнеш вътре (в дарукар) и се опитваш да направиш връзка с някой клефук от приемчиците ,те гледат през тебе все едно си невидим ,след като повисиш 10-15 минути и се изнервиш
те забелязват лекичко и изчезват в различни посоки
все едно си данъчен инспектор , поне при мен е всеки път така 

Ами да това отношение към клиентите в България е пословично и трябва да се лекува. Аз в началото влизах при дилърите скромно и с уважение и аз получавах същото отношение но след като се опитаха да ме излъжат веднъж и се изнервих вече влизам с шут като в каубойски бар, с бърза крачка директно към първото същество стоящо наоколо, с походка която крещи "Мърши идвааам!!!!". Вече не ги чакам да си свършат безмисления телефонен разговор с домочадието си, а направо им казвам какво искам с тон показващ, че днеска ми е лош ден и търся изкупителна жертва. Много е грубо и ми е неприятно че трябва да се държа като мутра ама както друго ми остава?
Tool - Fear Inoculum
- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
За да не отварям нова тема, да попитам тук.
При ъпдейт на софт-а, допълнително кодираните настройки с NCS-a(HUD, Дневни светлини и т.н.), връщат ли се във фабричния им вид, или си остават така както са били кодирани преди ъпдейта!?
Благодаря!
При ъпдейт на софт-а, допълнително кодираните настройки с NCS-a(HUD, Дневни светлини и т.н.), връщат ли се във фабричния им вид, или си остават така както са били кодирани преди ъпдейта!?
Благодаря!
Emooo написа:Ами да това отношение към клиентите в България е пословично и трябва да се лекува. Аз в началото влизах при дилърите скромно и с уважение и аз получавах същото отношение но след като се опитаха да ме излъжат веднъж и се изнервих вече влизам с шут като в каубойски бар, с бърза крачка директно към първото същество стоящо наоколо, с походка която крещи "Мърши идвааам!!!!". Вече не ги чакам да си свършат безмисления телефонен разговор с домочадието си, а направо им казвам какво искам с тон показващ, че днеска ми е лош ден и търся изкупителна жертва. Много е грубо и ми е неприятно че трябва да се държа като мутра ама както друго ми остава?
"

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Доколкото знам при ъпдейт всякакво кодиране с NCS Expert се губи!BPFC написа:За да не отварям нова тема, да попитам тук.
Благодаря!
Emooo написа:Ами да това отношение към клиентите в България е пословично и трябва да се лекува. Аз в началото влизах при дилърите скромно и с уважение и аз получавах същото отношение но след като се опитаха да ме излъжат веднъж и се изнервих вече влизам с шут като в каубойски бар, с бърза крачка директно към първото същество стоящо наоколо, с походка която крещи "Мърши идвааам!!!!". Вече не ги чакам да си свършат безмисления телефонен разговор с домочадието си, а направо им казвам какво искам с тон показващ, че днеска ми е лош ден и търся изкупителна жертва. Много е грубо и ми е неприятно че трябва да се държа като мутра ама както друго ми остава?
+100

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
На мен никакви настройки не ми се изгубиха, а когато имах проблем със заключването на волана, са ми ъпдейтвали софтуера.

- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
Добре, в такъв случай, как може да се разбере, дали нещо изобщо е ъпдейтнато!?! Понеже и при мен всичко си е запазено като кодиране, а и аз бях чувал че при ъпдейт, всичко би трябвало да се върне по заводски му!
Друг е въпроса, че даже и пари не ми взеха! Но това е може би, понеже не направиха нищо по проблема, заради които им беше оставена колата...но все пак да не вземат пари...И затова ми стана доста странно, дали изобщо са направили нещо подобно на ъпдейт или ме правят на 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Cinder написа:На мен никакви настройки не ми се изгубиха, а когато имах проблем със заключването на волана, са ми ъпдейтвали софтуера.
Toва е нещо ново за мен. Ще е супер ако е така при всички коли.

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Cinder
- ентусиаст
-
Мдам, ама за сметка на това блутуут модула ми се прееба
Което не мисля че е свързано със смяната на софтуера ама... знае ли човек. Сега трябва да търся нов модул 

Mоят блутуут модул също даде фира, той беше и първоначалната причина да почна да ровя тия ъпдейти и да стигна до Бова в крайна сметка като най-добър вариант. При мен в крайна сметка се оказа, че е дал фира след опит да го свържа с не оторизиран телефон. При теб какво стана?
- Cinder
- ентусиаст
-
Честно казано не знам. Един ден работеше, на следващия ден започна да прави мизерии. Изписваше ми, че трябвало да активирам bluetooth communication, но колкото и да цъках, нищо не ставаше. В следващите няколко дни от дъжд на вятър се вързваше телефона, като в крайна сметка спря изобщо да се вързва.
Досадното е, че БТ модула е вързан преди ТВ и Навигацията на МОСТ-а и когато си инициализира модулите като запаля, 2 сек имам звук, 15 сек нямам
А ако го откача, перманентно нямам
Ама не ми се занимава да пренареждам кабелите на моста, с моите 2 леви ръце сигурно ще прееба нещо
Като намеря нов модул, директно ще го подменя, кодирам и стискам палци 
Досадното е, че БТ модула е вързан преди ТВ и Навигацията на МОСТ-а и когато си инициализира модулите като запаля, 2 сек имам звук, 15 сек нямам

Ама не ми се занимава да пренареждам кабелите на моста, с моите 2 леви ръце сигурно ще прееба нещо

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
g.petrow написа:............ При мен в крайна сметка се оказа, че е дал фира след опит да го свържа с не оторизиран телефон.................
Ей-и-и-и, е това ако може да ми го обясниш

Cinder написа:Честно казано не знам. Един ден работеше, на следващия ден започна да прави мизерии. Изписваше ми, че трябвало да активирам bluetooth communication, но колкото и да цъках, нищо не ставаше. В следващите няколко дни от дъжд на вятър се вързваше телефона, като в крайна сметка спря изобщо да се вързва.
Досадното е, че БТ модула е вързан преди ТВ и Навигацията на МОСТ-а и когато си инициализира модулите като запаля, 2 сек имам звук, 15 сек нямамА ако го откача, перманентно нямам
![]()
Ама не ми се занимава да пренареждам кабелите на моста, с моите 2 леви ръце сигурно ще прееба нещоКато намеря нов модул, директно ще го подменя, кодирам и стискам палци
Имах точно същият проблем след като модулът даде фира, побъркваше ме това аудио он, аудио оф

ivo1bg написа:g.petrow написа:............ При мен в крайна сметка се оказа, че е дал фира след опит да го свържа с не оторизиран телефон.................
Ей-и-и-и, е това ако може да ми го обясниш. Как телефон, пък и каквото и да било друго у-во, ще се скапе, при опит за връзка с друго блутут у-во с неверен код? Според мен, ако не си вкарвал правилния код, двете устройства просто няма да се свържат, а не едното да се скапе.
Тъй като този проблем явно е често срещан при е60-ките, след дълго ровене из нет-а бях намерил бюлетин от БМВ до дилърствата, в който се обяснява проблемът, причините и решенията. Прилагам линк към една тема, в която документа е прикачен:
http://www.m5board.com/vbulletin/e63-bm ... ilure.html
На втората страница има CAUSES, третата причина е Incompatible handset paired to the vehicle. Моят телефон към онзи момент не фигурираше в листата с одобрени телефони.