кормилна рейка е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: кормилна рейка е60
Здравейте, искам да питам някой слагал ли е части по окачването с марката МЕЙЛЕ / MEYLE, че гледам колегата лавиатан ги препоръчва но знам ли ги здрави ли са, та някой случайно да има наблюдения относно тая марка?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
alfonso_ написа:Здравейте, искам да питам някой слагал ли е части по окачването с марката МЕЙЛЕ / MEYLE, че гледам колегата лавиатан ги препоръчва но знам ли ги здрави ли са, та някой случайно да има наблюдения относно тая марка?
Лоши неща за окачването от тази марка не съм чувал.
Ако взимаш, вземи от серията "HD" (Heavy Duty), които са специално подсилени части спрямо серийните на БМВ. Аз примерно сложих такива предни биалетки съвсем скоро. Също така смятам пролетта на 2013 като правя обновяване на задното окачване да сложа тампони на магарето и каквото друго има и се наложи от тази серия HD.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
alfonso_ написа:...........марката МЕЙЛЕ / MEYLE............

Ориентирай се към LEMFÖRDER
П.С. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него !
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Бях си купил тампони за носачите за Е46-цата. MEYLE, уж усилени! Отврат! Усещаше се индиректно управление от волана. Т.е. като въртиш леко волана, долу нищо не се случва! Полудях! Сложих оригинални и всичко заспа! Разликата беше от земята до небето! Това са ми впечатленията на мен, затова вече избягвам тази марка.
...............................
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Зависи от къде са купувани Meile-то аз сложих на е46цата усилени такива и съм много доволен, в началото бяха доста твърдички, но после всичко заспа
ПП От колегата Лавиатан съм ги взимал.

ПП От колегата Лавиатан съм ги взимал.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Съжалявам, че вдигам стара тема....
Но имам едно питане свързано с рейката.
Правя си едно проучване свързано с рейки, турбо и подобни части за Е60.
Някой знае ли парт номер или марка която е за препоръчване при закупуване на нова рейка. Става въпрос за поръчка от чужбина (Англия по точно)
За по сериозни покупки ползвам една Английска верига за авто части и понеже не знам кой марки части са добре да се купуват при Е60 ще съм благодарен ако ме насочите.
п.п. Ако някой има интерес ще споделя сайта, който може би доста от вас знаят.
Но имам едно питане свързано с рейката.
Правя си едно проучване свързано с рейки, турбо и подобни части за Е60.
Някой знае ли парт номер или марка която е за препоръчване при закупуване на нова рейка. Става въпрос за поръчка от чужбина (Англия по точно)
За по сериозни покупки ползвам една Английска верига за авто части и понеже не знам кой марки части са добре да се купуват при Е60 ще съм благодарен ако ме насочите.
п.п. Ако някой има интерес ще споделя сайта, който може би доста от вас знаят.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Не знам до колко може да се вземе нещо качествено и на добра цена за Е60 но частите които съм купувал за старата кола се оказаха много изгодни от към гледна точка качество/цена...
http://www.eurocarparts.com
Споделете как ви се струват цените и частите които се продават
http://www.eurocarparts.com
Споделете как ви се струват цените и частите които се продават
Здравейте,
От скоро имам Е61 и имам проблем с кормилната рейка. Понеже не разбирам много от коли бих искал да попитам как мога да разбера дали рейката е с Active steering или не. Питам Защото много тече а в Дару Кар ми искат около 5к за нея с разни други неща около нея като в това не е включен труд. Като търсих втора ръка (предпочитам пред рециклиране, незнайно защо) ми казаха че била с Active steering и била около 1200-1300 лева.
http://www.bmwvin.com/x/index.php?vin=B ... code=mwchn - това е линк към сайт с VIN и всичко което намира за него.
Съжалявам че качвам темата, но мислех че е по-добре да не пускам нова.
Благодаря предварително на всеки отзовал се!
От скоро имам Е61 и имам проблем с кормилната рейка. Понеже не разбирам много от коли бих искал да попитам как мога да разбера дали рейката е с Active steering или не. Питам Защото много тече а в Дару Кар ми искат около 5к за нея с разни други неща около нея като в това не е включен труд. Като търсих втора ръка (предпочитам пред рециклиране, незнайно защо) ми казаха че била с Active steering и била около 1200-1300 лева.
http://www.bmwvin.com/x/index.php?vin=B ... code=mwchn - това е линк към сайт с VIN и всичко което намира за него.
Съжалявам че качвам темата, но мислех че е по-добре да не пускам нова.
Благодаря предварително на всеки отзовал се!
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
Колеги и аз имам проблем с рейката.Дали някой може да даде информация за сервиз в Пловдив да я погледнат и може би за рециклиране.Предварително благодаря
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
Здравеите колего
Не мога да нямеря схемата за демонтаж на реиката на Е-60
Благодаря предварително !
Не мога да нямеря схемата за демонтаж на реиката на Е-60

(ЕЦВАНЕ)
niki CA 2925 KB написа:Здравеите колего
Не мога да нямеря схемата за демонтаж на реиката на Е-60![]()
http://tis.bmwcats.com/document/repair/E60/
- Bobo_0833
- Потребител
-
- Кара: гумите да свирят
- Мечтае да кара: и да пушат
Здр колеги. Тази вечер се пребирам след ходене до морето, и след като си вкарах колата в гаража чух странно скърцане проявява се само като навия волана на дясно. П.с. на ляво не се чува дайте идея какво може да е. преди 2 месеца смених рейка с активен волан съм. Благодаря предварително.