Как сме след градушката :)

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Re: Как сме след градушката :)

Мнение от iceblast » 21 Юли 2014, 8:07

Моята още я чакам от АрмеНец.

Докато ме нямаше баща ми е закарал колата на ПДР и са поизвадили повечето, други са останали съвсем леки. По задният капак само 1-2 останаха, мънчки, а предният имам не повече пт 5-8. Тавана ми е с 3-4 като 2 са почти незабележими.

Колата е про бояджията, а той също каза, че имал човек и щели да извадят всичко, пък да видим след 10 дни като я взема дали ще е лъскава като на дявола окото :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 21 Юли 2014, 8:24

iceblast написа:Моята още я чакам от АрмеНец.

Докато ме нямаше баща ми е закарал колата на ПДР и са поизвадили повечето, други са останали съвсем леки. По задният капак само 1-2 останаха, мънчки, а предният имам не повече пт 5-8. Тавана ми е с 3-4 като 2 са почти незабележими.

Колата е про бояджията, а той също каза, че имал човек и щели да извадят всичко, пък да видим след 10 дни като я взема дали ще е лъскава като на дявола окото :)

Колко пари са ти взели за ПДР?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530d

Мнение от Herdim » 21 Юли 2014, 10:09

Направо качвай снимки Before/After ПДР-а :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от стенляка » 21 Юли 2014, 16:09

При мен ще е ходене по мъките .
Дженерали ми одобряват около 50% от проформата .Направо е смешно , само дето на мен не ми е до смях . Ще пускам жалба , а от сервиза ще се иска втори оглед .Директно ти казват: ''ако не ти изнася , наш доверен сервиз ''.Е как да да я дам на техен сервиз като ще я надрусат с кит???
Някой да има контакти на адвокат , вещ в тази материя .Няма да ги оставя да ми се подиграват !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D

Мнение от lowlevel » 21 Юли 2014, 22:19

Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i

Мнение от mak1n7osh » 22 Юли 2014, 0:07

Icebalst, сподели моля като преведат парата от Армеец. И също, дай моля повече инфо за ремонта. Мерси ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 XDrive

Мнение от tanokaridi » 22 Юли 2014, 9:42

lowlevel написа:Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.

Здравей,
имам закарана F10 на 6 месеца утре трябва да е готова като я вземем ще кажа как е.
Колата след градушката бе като стреляна с въздушна пушка 14 детайла бяха буквано на мармалад. Човека се кълне, че ще стане като от завода ....
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 22 Юли 2014, 9:56

tanokaridi написа:
lowlevel написа:Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.

Здравей,
имам закарана F10 на 6 месеца утре трябва да е готова като я вземем ще кажа как е.
Колата след градушката бе като стреляна с въздушна пушка 14 детайла бяха буквано на мармалад. Човека се кълне, че ще стане като от завода ....

Добре де,колко пари искат за работа и как я смятат на дупка ли?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 XDrive

Мнение от tanokaridi » 22 Юли 2014, 10:12

toncho83 написа:
tanokaridi написа:

Здравей,

Добре де,колко пари искат за работа и как я смятат на дупка ли?

смятат по опис на щетата на застрахователите (взимали предвид колата, защото не се изплащало на 100%, но оферта без да видят колата не дават) за F10-ката около 3500 без ДДС
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 22 Юли 2014, 11:19

На мен ми взеха пиисье лева :mhihi: Не е като нова, но въргите по тавана са почти извадени, не съм снимал след, а сега не съм близо до колата да снимам, но имам снимки на тавана преди, където имаше 4 големи - 2 напълно заличени и 2 почти, като 1та беше все едно орех я е ударил, много зле. Задният капак, беше целият на върги а след това бяха останали само 1-2. Предният също беше зле, но след интервенцията бяха останали малко. Бояджията ми каза, че ще викне някакъв специалист, който щял да ги извади останалите, но след като видя колата, и каза че нищо и няма, и ефекта в сравнение със състоянието преди градушката беше много добър, аз останах доволен, защото кита, ако го има, ще е минимален пък и щяло да е някакъв течен, уж специален, нещо ми мажеше кънките бояджията, но предполагам около 01.08. ще взема колата цялостно пребоядисана :angel:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Юли 2014, 12:16

При мен има 3-4 леки на тавана и задния капак, не искам да боядисвам. Къде ви ги изпъват без боядисване? Преди години се бях виждал с едни, които идват на място, но им загубих телефона, а единственото, което намирам сега е някаква фирма до х-л Плиска...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 22 Юли 2014, 12:36

Техниката е кажи речи една и съща, така че който и да викнеш, все ще посвърши работа.

На мен са ги вадели с горещ силикон, болт и гайка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Мнение от nikolae » 22 Юли 2014, 13:33

Явно всички чакаме снимков материал преди/след за въпросното пдр :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 22 Юли 2014, 13:39

Аз питам за контакти на хора, които се занимават с тази технология...
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 22 Юли 2014, 17:43

Снимки мога да ви дам преди, след не съм снимал, а колата е в бокса вече, а аз извън страната и като се върна най-вероятно ще е подготвена за боя или направо боядисана, ако имам късмета :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61