Как сме след градушката :)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Как сме след градушката :)
Моята още я чакам от АрмеНец.
Докато ме нямаше баща ми е закарал колата на ПДР и са поизвадили повечето, други са останали съвсем леки. По задният капак само 1-2 останаха, мънчки, а предният имам не повече пт 5-8. Тавана ми е с 3-4 като 2 са почти незабележими.
Колата е про бояджията, а той също каза, че имал човек и щели да извадят всичко, пък да видим след 10 дни като я взема дали ще е лъскава като на дявола окото
Докато ме нямаше баща ми е закарал колата на ПДР и са поизвадили повечето, други са останали съвсем леки. По задният капак само 1-2 останаха, мънчки, а предният имам не повече пт 5-8. Тавана ми е с 3-4 като 2 са почти незабележими.
Колата е про бояджията, а той също каза, че имал човек и щели да извадят всичко, пък да видим след 10 дни като я взема дали ще е лъскава като на дявола окото

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
iceblast написа:Моята още я чакам от АрмеНец.
Колко пари са ти взели за ПДР?
- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
Направо качвай снимки Before/After ПДР-а

При мен ще е ходене по мъките .
Дженерали ми одобряват около 50% от проформата .Направо е смешно , само дето на мен не ми е до смях . Ще пускам жалба , а от сервиза ще се иска втори оглед .Директно ти казват: ''ако не ти изнася , наш доверен сервиз ''.Е как да да я дам на техен сервиз като ще я надрусат с кит???
Някой да има контакти на адвокат , вещ в тази материя .Няма да ги оставя да ми се подиграват !
Дженерали ми одобряват около 50% от проформата .Направо е смешно , само дето на мен не ми е до смях . Ще пускам жалба , а от сервиза ще се иска втори оглед .Директно ти казват: ''ако не ти изнася , наш доверен сервиз ''.Е как да да я дам на техен сервиз като ще я надрусат с кит???
Някой да има контакти на адвокат , вещ в тази материя .Няма да ги оставя да ми се подиграват !
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.
- mak1n7osh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
Icebalst, сподели моля като преведат парата от Армеец. И също, дай моля повече инфо за ремонта. Мерси

- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
lowlevel написа:Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.
Здравей,
имам закарана F10 на 6 месеца утре трябва да е готова като я вземем ще кажа как е.
Колата след градушката бе като стреляна с въздушна пушка 14 детайла бяха буквано на мармалад. Човека се кълне, че ще стане като от завода ....
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
tanokaridi написа:lowlevel написа:Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.
Здравей,
имам закарана F10 на 6 месеца утре трябва да е готова като я вземем ще кажа как е.
Колата след градушката бе като стреляна с въздушна пушка 14 детайла бяха буквано на мармалад. Човека се кълне, че ще стане като от завода ....
Добре де,колко пари искат за работа и как я смятат на дупка ли?
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
toncho83 написа:tanokaridi написа:lowlevel написа:Колеги, ако някой е изправял щетите по метода PDR, ще помоля да сподели мнения и съвети. Сега ще се нароят купчина специалисти и трябва да ги отсеем някакси.
Здравей,
Добре де,колко пари искат за работа и как я смятат на дупка ли?
смятат по опис на щетата на застрахователите (взимали предвид колата, защото не се изплащало на 100%, но оферта без да видят колата не дават) за F10-ката около 3500 без ДДС
На мен ми взеха пиисье лева
Не е като нова, но въргите по тавана са почти извадени, не съм снимал след, а сега не съм близо до колата да снимам, но имам снимки на тавана преди, където имаше 4 големи - 2 напълно заличени и 2 почти, като 1та беше все едно орех я е ударил, много зле. Задният капак, беше целият на върги а след това бяха останали само 1-2. Предният също беше зле, но след интервенцията бяха останали малко. Бояджията ми каза, че ще викне някакъв специалист, който щял да ги извади останалите, но след като видя колата, и каза че нищо и няма, и ефекта в сравнение със състоянието преди градушката беше много добър, аз останах доволен, защото кита, ако го има, ще е минимален пък и щяло да е някакъв течен, уж специален, нещо ми мажеше кънките бояджията, но предполагам около 01.08. ще взема колата цялостно пребоядисана 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен има 3-4 леки на тавана и задния капак, не искам да боядисвам. Къде ви ги изпъват без боядисване? Преди години се бях виждал с едни, които идват на място, но им загубих телефона, а единственото, което намирам сега е някаква фирма до х-л Плиска...
Never mistake motion for action...
Техниката е кажи речи една и съща, така че който и да викнеш, все ще посвърши работа.
На мен са ги вадели с горещ силикон, болт и гайка.
На мен са ги вадели с горещ силикон, болт и гайка.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз питам за контакти на хора, които се занимават с тази технология...
Never mistake motion for action...
Снимки мога да ви дам преди, след не съм снимал, а колата е в бокса вече, а аз извън страната и като се върна най-вероятно ще е подготвена за боя или направо боядисана, ако имам късмета