Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Re: Фарове
И от UK стават, но трябва да се регулират. От UK идват доста една идея по-евтино от Германия
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Колеги а защо фейслифтовите фарове са по-добри ?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
iceblast написа:Щото са прегоряли по-малко, евентуално
Е този отговор го намирам за най правилен, иначе не виждам с какво един чисто нов фар при фейс е по лош от фейсов такъв!!!
П.С. Аз след като сложих новите крушки и свалих фолиото разбрах че имам фарове

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За тези какво мислите, заслужават ли си?
http://olx.bg/farove-bmw-e-60-61-lci-facelift-i58303554
http://olx.bg/farove-bmw-e-60-61-lci-facelift-i58303554
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Единият е нов, другият не, това автоматично означава, че ще ми извадят очите, защото ще са различни, единият ще вехтее. За 1000лв. с малко търсене могат да се намерят фейслифтови фарове при всички положения.
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Според мене най-удачно е да се полират фаровете хубаво, да се разглобят и почистят от вътре и да се възстанови рефлектора.. ще излезе доста по евтино 

Ще излезе по-евтино друг път.
Дал си 400лв. за крушки, ако не си го правиш сам това отваряне приготви си 200лв. поне, ако не взимат и повече. После ходи пращай до Стрелча (май там беше) да възстановяват рефлекторите, стой без кола, а-у.
Фейслифтови фарове за около 1000лв. се намират, продаваш твойте за 5-600 и хоп, за има няма 400лв. имаш хем по-готини фарове, хем светят.
Дал си 400лв. за крушки, ако не си го правиш сам това отваряне приготви си 200лв. поне, ако не взимат и повече. После ходи пращай до Стрелча (май там беше) да възстановяват рефлекторите, стой без кола, а-у.
Фейслифтови фарове за около 1000лв. се намират, продаваш твойте за 5-600 и хоп, за има няма 400лв. имаш хем по-готини фарове, хем светят.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ще трябва и да намери някой да му преправя буксите и да смени лаит модула, едно поне 200лв ще идат и там за да го подкара.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Може и без лайт модул, а буксите и т.н. могат да се сменят сравнително лесно, важното е, че крайният ефект ще е уау. Аз по мойте фарове нищо не бих пипнал, измих ги, полирах ги и това им е, никога няма да ги срежа и да тръгна да се занимавам да ги рециклирам, направо други, макар че мойте като гледам на колегите какви са май ще се окажат екстра, макар че не съм доволен и аз 

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Аз съм страшно доволен като сложих фейсовите фарове. Друг е въпроса, че са 2012 г. Лайт модула може и да не се сменя но буксите се пренареждат задължително. Друг е въпроса, че ако ти счупят фар, както стана при мен сега, застрахователя ти плаща по рама и си на минус.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
rafa224 написа:Аз съм страшно доволен като сложих фейсовите фарове. Друг е въпроса, че са 2012 г. Лайт модула може и да не се сменя но буксите се пренареждат задължително. Друг е въпроса, че ако ти счупят фар, както стана при мен сега, застрахователя ти плаща по рама и си на минус.
За това монтажа в оторизиран сервиз и документ за до-застраховане. Щрак-щрак 2 снимки и си чист със застрахователите.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Trixster написа:rafa224 написа:Аз съм страшно доволен като сложих фейсовите фарове. Друг е въпроса, че са 2012 г. Лайт модула може и да не се сменя но буксите се пренареждат задължително. Друг е въпроса, че ако ти счупят фар, както стана при мен сега, застрахователя ти плаща по рама и си на минус.
За това монтажа в оторизиран сервиз и документ за до-застраховане. Щрак-щрак 2 снимки и си чист със застрахователите.
To монтажа няма значение - виж ако покаже фактура за нови фейсови
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Не забравяйте че ако сложите фейсови фарове ще е хубаво и фейсови стопове за да е както трябва и ако се сменят модулите и всичко да е ок цената излиза около 2500лв. което не е същото като 200-300лв. за рециклирането на старите фарове.защото рефлекторите може да са ок и т.н.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
///M_Martin написа:Не забравяйте че ако сложите фейсови фарове ще е хубаво и фейсови стопове за да е както трябва и ако се сменят модулите и всичко да е ок цената излиза около 2500лв. което не е същото като 200-300лв. за рециклирането на старите фарове.защото рефлекторите може да са ок и т.н.
Стопове има за 300-400лв.+ фарове 900+ модул 150 + 50лв. = 1500лв. Като продаде старите за 700-800лв заедно със стоповете и всичко се връзва около 700лв. Караш кола с променена визия и доста по добри фарове, и повече екстри от към страна на лайт модула. В другия вариант даваш 200-300лв., известно време си без кола и си пак с не толкоз добри фарове.