Поредния опит за кражба на Е6Х
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Re: Поредния опит за кражба на Е61
Калашник с най малко два пълнителя, каска, бронежилетка и 24 часа обитаване и спане в автомобила
. Правете си каско и вечер да е поне някъде на закрито и не ги мислете толкова тия ламарини.

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Trixster написа:И от платен паркинг си тръгват колите
Как от платен паркинг си тръгват коли?Това за първи път го чувам нали за това си оставяме колите да ги пазят.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
За какво му е да се бие с дедо ти на платения паркинг,като е пълно с такива дето си стоят пред блоковете. Може да си рови цяла нощ вътре.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
bordo_77 написа:Калашник с най малко два пълнителя, каска, бронежилетка и 24 часа обитаване и спане в автомобила. Правете си каско и вечер да е поне някъде на закрито и не ги мислете толкова тия ламарини.

- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Абе по мои наблюдения от познати, които се опариха, най-опасни са подземните гаражи - пипат си колкото искат и никой не ги гледа. Истината е да си оставяш колата някъде, където минават много хора, така дори и да се пробват, не стане ли за 2-3 минути се изнасят.
Иначе наскоро някой ми обясняваше, че вече имали машинки, които вкарват директно на мястото на ключа и палят колата за секунди. Други пък ми разказаха за случаи, в които подменят таблото и пак ставало. И в двата варианта не използвали OBD буксата - пък аз си мислих, че без нея не могат да обучат ключ.
Иначе наскоро някой ми обясняваше, че вече имали машинки, които вкарват директно на мястото на ключа и палят колата за секунди. Други пък ми разказаха за случаи, в които подменят таблото и пак ставало. И в двата варианта не използвали OBD буксата - пък аз си мислих, че без нея не могат да обучат ключ.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Тези неща, които ти разказват са митове, подмяна на таблото ..... нямам думи, но това с ключа е част от ОБД кражбата(в смисъл, че те слагат празен ключ и чрез ОБД буксата клонират оригиналния върху празния)
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
Е хората, които си местят или прекъсват буксата на няколко места, защо се оплакват от кражби. Явно има и някои неща, които не са ни ясни.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Къде се оплакват, вече имам няколко познати, които точно местенето на буксата ги спасява + че ако колата е на удобно място те могат да си изровят буксата / да премахнат ключето и т.н.
Информацията за тези кражби идва от няколко източника кат оединия е от МВР и честно казано смятам на него да се доверя(също като се разгледат няколко по..... абстрактни сайта може да се видят и инструментите на джамбазите)
Информацията за тези кражби идва от няколко източника кат оединия е от МВР и честно казано смятам на него да се доверя(също като се разгледат няколко по..... абстрактни сайта може да се видят и инструментите на джамбазите)
Да не говорим и за комфорт достъпа, клонират ключа по радио вълни.
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
Това с клонирането на радиовълните на ключа съм го чувал, правили го най-често в моловете. Друг е въпроса защо нито един автомобилен производител не се е замислил за криптиране на тази информация. Същото е и с гаражните врати - всеки, който се промъкне в гаража, с не много сложна техника може да си обучи дистанционно.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Скачащ му е кода на ключа,не става.Вие го изкарахте това крадене на кола по лесно от да си купите хляб.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
timur_lenk написа:Скачащ му е кода на ключа,не става.Вие го изкарахте това крадене на кола по лесно от да си купите хляб.
Точно така, кода е скачащ и постоянно добавя следващи цифри и не става с радио вълни, с тях НАЙ-много да отключат колата и до там после пак буксата - ОБД клониране и така.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Taruno написа:timur_lenk написа:Скачащ му е кода на ключа,не става.Вие го изкарахте това крадене на кола по лесно от да си купите хляб.
Точно така, кода е скачащ и постоянно добавя следващи цифри и не става с радио вълни, с тях НАЙ-много да отключат колата и до там после пак буксата - ОБД клониране и така.
или BDM клониране или директно на буксата на CAS-a и газ, спасение няма решат ли, даже не изключени и направо с комплект да я запалят стига да имат време.
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
Коя е буксата на CAS-а? Тя може ли да се прекъсне?
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Аз сложих на една кола имобилайзер който е с доста малки размери(можеш да го скриеш в снопа с кабели), разблокира се с чип с wifi, няма антени и разни такива работи. Колата си пали тръгваш и ако до 8 сек. не се намерят двете устройства колата изгасва. Доброто в случея е, че както казах си колата си пали и се предполага че за 8 сек ще я изкарат на някоя по оживена улица където ще изгасне и остават малко в необрано лозе, не ще спаси нещо но пак си е забавяне.
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4