BMW E60 - 2004 няколко въпроса
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: BMW E60 - 2004 няколко въпроса
ДаруКар днес ми казаха 120-130лв. за ъпдейт, но не ми звучеше много сигурен човека.
При мен, за около 2 години ползване, DVD-то постепенно спря да чете дискове, включително навигационния. Пуснах почистващ диск и се оправи. Това, което ме тормози и до сега е загряването на медията през лятото. След 1-2 часа каране носителят е толкова загрял, че не може да се държи в ръка. Съответно и устройството спира да работи. Налага се да спира, да гася двигателя, да се охлади купето за да мога да използвам отново навигацията.
Пак ли ти пишеше Medium cannot be read? Ще хвана и аз да потърся такова CD за почистване пък дано стане нещо.
- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
iceblast написа:ДаруКар днес ми казаха 120-130лв. за ъпдейт, но не ми звучеше много сигурен човека.
Цената е горе долу толкова, понякога имат акции и промоции, и е възможно и за по-малко да ти го направят. Отнема няколко часа, но е хубаво да си предвидиш поне половин ден.
Някой може ли да каже какви плюсове ще ми донесе това? Евентуални MP3ки, които едва ли ще прочета преди да почистя/сменя лазера. Друго какво, като говорим за нови фийчъри, не за бъгове, защото аз към момента по електрониката нямам оплаквания, всичко си работи и не ми създава никакви ядове.
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Днес пробвах с почистващ диск и ефекта е нулев при мен. Отново се изписва заветното съобщение "Medium cannot be read".
По повод чейнджър, има ли някои отговор
По повод чейнджър, има ли някои отговор

Аз разглобих DVD-то и е със същият лазер както е и МК4 при E39.
http://www.navigatie-onderdelen.nl/Lase ... 6-M2-56/en
Аз ще го сменям тия дни и ще пиша дали е станала работата.
http://www.navigatie-onderdelen.nl/Lase ... 6-M2-56/en
Аз ще го сменям тия дни и ще пиша дали е станала работата.
aero написа:Наскоро някой беше писал за изгоряла оптика, май се спомена за нова под 100 кинта

За 1лв. си прокарах AUX, и MP3ките не са ми спешни
Събота ще подменя лазера, дано да е от него и всичко да заспи 

Ето го и свален лазера - стопен е, нищо чудно че неще да чете нищо 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Смених лазера, но работата остава същата - не иска да чете. Поема диска, завърта го за 2сек. спира и изписва Medium cannot be read.
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Номерът на двете оптики еднакъв ли е? Ако централния мотор не върти диска с подходящата скорост, поради износване, също няма да чете правилно. Затова обикновено има комплект за подмяна - цялото шаси. И защо ти е стопена защитната пластмаса, имаш ли представа?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
Номера няма на новата, купувах я много отдавна за една MK4, но така и не стигнах до момента, в който да я подменя и ми седеше ей така.
Защо е стопен лазера - никаква идея. Четох, че доста често температурата в DVD-то била голяма, но чак за стопяване на пластмасата за лазера... но все пак, нямам идея, така го заварих.
Според мен диска се завърта много добре, но спира почти веднага... какво точно може да бъде
Защо е стопен лазера - никаква идея. Четох, че доста често температурата в DVD-то била голяма, но чак за стопяване на пластмасата за лазера... но все пак, нямам идея, така го заварих.
Според мен диска се завърта много добре, но спира почти веднага... какво точно може да бъде

iceblast написа:За 1лв. си прокарах AUX, и MP3ките не са ми спешниСъбота ще подменя лазера, дано да е от него и всичко да заспи
Как я свърши тази хитринка колега?
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3