"ГЛЕЗОТИЙКИ" - Екстри в BMW E60/E61
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: "ГЛЕЗОТИЙКИ" - Екстри в BMW E60/E61
Само червените лампички на джобовете са амбиентното осветление и се поръчва допълнително да 

- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Cinder написа:Само червените лампички на джобовете са амбиентното осветление и се поръчва допълнително да
И лампичките на огледалата май не са серийно, защото съм виждал доста Е60 без тях.
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Извенете че ви спамя темата но сложете някоя друга снимка на екстрите които обсъждате така ще е по-лесно за човек да добие представа за какво става въпрос.
- zdravko_boqdjieff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60
- Мечтае да кара: Air Bus a380
- Детайли за колата: 535d
Emooo написа:еее не ми казвай че амбиентното осветление не е стандартно за е60?
Колега в интерес на истината аз не съм твърдил,че е допълнителна екстра,а просто казах,че ми е една от любимите

Никога,никога не се предавай!!!
Колега, виж въпросителния знак на края на това което написах. Не бях сигурен дали е екстра или стандартно. Това което написах е по-скоро въпрос някой да потвърди дали е или не е.
Tool - Fear Inoculum
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Това излиза като допълнително поръчана екстра при мен, на колегата със същата кола я няма.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Лайт пакета и амбиентното осветление са различни неща.Моята има амбиентно (мисля,че е серийно) но нямам лайт пакет (осветление в задните врати,в краката на шофьора и пътника,диоди в джобовете на вратите и др)
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
peters75 написа:Лайт пакета и амбиентното осветление са различни неща.Моята има амбиентно (мисля,че е серийно) но нямам лайт пакет (осветление в задните врати,в краката на шофьора и пътника,диоди в джобовете на вратите и др)
Точно така.
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Най-лесно да се намери кола с много екстри е или да се купи ниска класа модел или топ модел. Логиката е проста...
525д например е перфектната фирмена кола, заради ниските данъци. Имаш определена сума за колата и тук редовно се купуват базовите модели, които след това се тъпчат с екстри за да ти е приятно като се возиш по пътищата. Виждал съм такива Е61 с почти същото количество екстри като моята.
Алтернативата е М5
там почти всичко е стандартно... 
525д например е перфектната фирмена кола, заради ниските данъци. Имаш определена сума за колата и тук редовно се купуват базовите модели, които след това се тъпчат с екстри за да ти е приятно като се возиш по пътищата. Виждал съм такива Е61 с почти същото количество екстри като моята.
Алтернативата е М5

Power is Nothing Without Insanity
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Alex 320i Cabrio написа:Най-лесно да се намери кола с много екстри е или да се купи ниска класа модел или топ модел. Логиката е проста...
Алтернативата е М5там почти всичко е стандартно...
Сподели малко впечатления от твоята

на повечето от нас тук им текат лигите при мисълта за сърцето с 10 камери отпред

в същото време се твърди че 535д, 550и или Алпина Б5(С) са много по-приятни за ежедневно каране.
има слухове че СМГ-кутията е доста нецивилизована преди фейслифта, но твоята кола е фейсова така или иначе
какво мислиш по тези въпроси?

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
da6ip написа:Alex 320i Cabrio написа:Най-лесно да се намери кола с много екстри е или да се купи ниска класа модел или топ модел. Логиката е проста...
Алтернативата е М5там почти всичко е стандартно...
Сподели малко впечатления от твоята![]()
на повечето от нас тук им текат лигите при мисълта за сърцето с 10 камери отпред![]()
в същото време се твърди че 535д, 550и или Алпина Б5(С) са много по-приятни за ежедневно каране.
има слухове че СМГ-кутията е доста нецивилизована преди фейслифта, но твоята кола е фейсова така или иначе
какво мислиш по тези въпроси?
Хммм,
Не знам откъде да започна... Единствената причина, заради която 535д или 550и може да са подходящи за всеки ден са по ниските разходи.
Качеството на материалите вложени в интериора в М5-цата са по-добри от тези в обикновените Е60/Е61. Не знам, може би защото купих моята на 48,000км се чувства много стегната и нова. Всичките играчки, като динамичните седалки, ХЪД, алкантарата по тавана, пълния черен кожен салон навсякъде - таблото отгоре, вратите, лоджик 7, меко затваряне на вратите, амбиентно осветление, асистент на дългите, автопилот със спирачка, панорамния люк и тн.т правят престоя в задръстванията поносим.
СМГ-то не е толкова лошо колкото го изкарват хората. Не съм карал от ранните коли, но аз лично нямам проблем. Карам я на Д2 или на С4. М-бутонът е нагласен на С5. Да, не е плавна кутия като автоматика в 540и-ката, но и не е въобще толкова зле. Дори и жена ми свикна с нея, въпреки че предпочита Е39-ката. Като се движа кутията е перфектна - клик, клик и си две скорости надолу, дава междинна газ и изцежда всеки оборот като ги редиш нагоре. Проблемът с кутията обикновено идва от лагера на двудисковия съединител...
Бързичка е, пуснах се с брат ми от 20-тина км/ч до края на 3-та и вървяхме наравно. Едното все пак е 8.0 литра В10 и 1450кг, другото е 5.0 В10 и 2000кг. От 200км/ч нагоре става страшно за повечето коли и ще ти трябва супер кола за да избягаш с малко...
Поведението на пътя за такъв автобус е впечатляващо. Не е Лотус Елиз, ама ха пробвай да качиш нещо повече от яке в багажника на Лотуса.
Това горното идва с цена - среден разход за 5000км откакто съм я купил - 15/100. Повечето е по-магистралите. На дълъг път с 120км/ч пада до 13лтр/100. В града стига до 30лтр/100. 1лтр масло Кастрол ТВС 10В60 за 5000км, като не я шпоря много - просто стига скорости за които тук се лежи в затвора отчайващо бързо... Гумите и спирачките са цифра, но с трици маймуни не се ловят. Аз лично гледам на колата като на супер кола в ламарини на БМВ и затова не ми пука много за разходите. Та така...
П.П. Б5 е по-добра за ежедневка, защото е по-луксозна дори и от М5. Ама тоя пуст автоматик - добър е, но аз съм върл фен на СМГ-то, още от М3-ката...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор

EDIT: Брат ти предполагам кара Viper?
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Екстри по-важност за мен:
1. Автоматик
2. Комфортни седалки
3. Active steering
4. Добра аудио система
5. Би-ксенон
Аз имам печка и телевизия, но честно да ти кажа не съм ги ползвал кой знае колко и затова не ги включвам. Кожата е нож с две остриета ако няма обдухване, лятото настава голям спаринг
Добрият двигател винаги е на челно място, но там вече е въпрос на възможности 
1. Автоматик
2. Комфортни седалки
3. Active steering
4. Добра аудио система
5. Би-ксенон
Аз имам печка и телевизия, но честно да ти кажа не съм ги ползвал кой знае колко и затова не ги включвам. Кожата е нож с две остриета ако няма обдухване, лятото настава голям спаринг

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
da6ip написа::smoke: М-only!
EDIT: Брат ти предполагам кара Viper?

8.0 + 4.7К + 3.2К + 2.0ТД

при мен
5.5+5.0+5.0+4.4+3.2
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
При Е60 всички тези глезотийки може спокойно, да се сложат след като сте купили конкретния модел, който ви е харесал. Дори и да не са ретрофит, нещо което мисля да направя например с моите седалки, като и сложа подгрев и активни странични опори. Може и обдухване. За щастие БМВ пускат цялата ел. инсталация за Е60, нещо което за Ф10 вече не важи. За лош късмет ако се слагат допълнително екстри струва много повече отколкото фабрично, като остава вариант да се слагат втора ръка. При всички положения след слагането на глезотийка трябва да се кодира.
Всичко зависи колко на човек му се занимава и го кефи да го прави.
Като най-лесната глезотийка е слагането на асистент за дълги светлини. Трябва съответното огледало със датчика(в реалоем-а го дават 390 долара, а по цена от Дару към 1100лева, не знам как става) опъване на два кан + и - кабела и съответно кодиране, като променяне на VO и активиране на екстрата в лайт модула. Разбира се огледалото може да се вземе и втора ръка.
Всичко зависи колко на човек му се занимава и го кефи да го прави.
Като най-лесната глезотийка е слагането на асистент за дълги светлини. Трябва съответното огледало със датчика(в реалоем-а го дават 390 долара, а по цена от Дару към 1100лева, не знам как става) опъване на два кан + и - кабела и съответно кодиране, като променяне на VO и активиране на екстрата в лайт модула. Разбира се огледалото може да се вземе и втора ръка.
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4