Турбо промяна
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
Турбо промяна
колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
Re: Турбо промяна
emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
Доста по-големи няма как да се съберат, но маалко по-големи да. Двигателя няма да замине, казаха ли ти какъв е точния размер на новите перки?
- emobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 2006
- Детайли за колата: M
emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
Колко ще ти струва в момента развалена ли е твоята турбина понеже в момента моята си работи чува се леко че свири и мисля да не чакам да се развали окончателно а да отида на сервиза по рано чух много добри отзиви за реалтурбо мисля там да правя каквото правя с турбината!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
От кое да си замине от въздуха ли

- emoo
- младши ентусиаст
-
xerial написа:emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
що не напишеш нещо смислено или да има там глупости

- emoo
- младши ентусиаст
-
emobs написа:emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
Колко ще ти струва в момента развалена ли е твоята турбина понеже в момента моята си работи чува се леко че свири и мисля да не чакам да се развали окончателно а да отида на сервиза по рано чух много добри отзиви за реалтурбо мисля там да правя каквото правя с турбината!
мисля че ми казаха около 600лв на турбото нищо му няма и моята свири и ми казаха че от колекторите някъде изтърва газове преди месец чупих едното турбо но аудито и те мия направиха и много съм доволен направиха я като чисто нова 6месеца гаранция.. реалтурбо Пловдив
колега, може ли малко по-детайлна и адекватна информация?
какво точно са ти обяснили от фирмата?
какво е турбото, което могат да ти сложат? марка? съвместимост?
нещо друго ще трябва да се сменя? колектор например.
след като ти сложат друг модел турбина, различен от оригиналния, трябва да се промени и софтуера на двигателя. кой ще го направи това?
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
@ndro написа:emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
колега, може ли малко по-детайлна и адекватна информация?
какво точно са ти обяснили от фирмата?
какво е турбото, което могат да ти сложат? марка? съвместимост?
нещо друго ще трябва да се сменя? колектор например.
след като ти сложат друг модел турбина, различен от оригиналния, трябва да се промени и софтуера на двигателя. кой ще го направи това?
Едва ли се налага смяна на колектора, човека е написал, че ще му сменят само перките, тоест в корпуса на неговата турбина ще сложат перки с по-голям диаметър

- emoo
- младши ентусиаст
-
не друго турбо @ndro ще сваля моето ще махнат моите перки ще го престържат за да може да сложат по големи перки и така
emoo написа:не друго турбо @ndro ще сваля моето ще махнат моите перки ще го престържат за да може да сложат по големи перки и така
аха ясно...
по-големите перки ще вкарват повече въздух. кой ще прави ремап?
- emoo
- младши ентусиаст
-
@ndro написа:emoo написа:не друго турбо @ndro ще сваля моето ще махнат моите перки ще го престържат за да може да сложат по големи перки и така
аха ясно...
как така кой ще прави ремап не те разбрах

- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
emoo написа:@ndro написа:emoo написа:не друго турбо @ndro ще сваля моето ще махнат моите перки ще го престържат за да може да сложат по големи перки и така
аха ясно...
Кой ще настрои електрониката, за да може хардуерната промяна да има ефект
- emoo
- младши ентусиаст
-
Я.Велинов написа:emoo написа:@ndro написа:emoo написа:не друго турбо @ndro ще сваля моето ще махнат моите перки ще го престържат за да може да сложат по големи перки и така
аха ясно...
Кой ще настрои електрониката, за да може хардуерната промяна да има ефект
тия момчета http://sites.google.com/site/autoclubka ... torsport-1
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
emoo написа:тия момчета http://sites.google.com/site/autoclubka ... torsport-1
При това положение, да не те мислим....Венци си разбира от работата. Успех

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
emoo написа:xerial написа:emoo написа:колеги днес бях до реалтурбо и ми казаха че може да ми сложат доста по големи перки на турбото и доста ще се увеличи мощността. но дали няма да замине двигателя или нещо друго някакви идеи да имате
що не напишеш нещо смислено или да има там глупости
Сори ама такъв въпрос - подобаващ отговор..
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2