Информация за E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Информация за E60
Здравейте,банда един мой голям приятел хареса една хубавица-ето тази - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details От снимките личи,че е доста гиздава и има гъдели в изобилие.Питането ми е не дали я харесвате или дали си заслужава,а някой има ли конкретна информация точно за тази кола.Обръщам се към колегите от Плевенско евентуално.Някой ако познава собственика или знае подробности за нея.На мен лично ми харесва,само ме безпокои черния ауспух на 170к километра.Благодаря предварително ако някой сподели инфо
Re: Информация за E60
Когато аз търсих автомобил този продавач имаше много добри автомобили със съмнително ниски цени. Трябва да се провери внимателно автомобила. Подозирам че черните ауспуси са защото има или имало чип. Най-добре да се отиде да се види колата с човек който разбира. На тези километри и ако е с чип трябва да се внимава как е скоростната кутия.
В описанието: Един собственик - жена
Тая жена ли е монтирала M5 решетките
Аз лично не бих си взел кола на тези години с толкова екстри. Всичко това почва да се чупи и почва едно даване на пари... За пример Dynamic Drive
В описанието: Един собственик - жена
Тая жена ли е монтирала M5 решетките

Аз лично не бих си взел кола на тези години с толкова екстри. Всичко това почва да се чупи и почва едно даване на пари... За пример Dynamic Drive
Tool - Fear Inoculum
тая жена е
- или голяма мераклийка
- или жена на голям мераклия
- или майка на някой надъхан тийнейджър
черният ауспух е най-малкото нещо, което да те притеснява - вероятно е махнат филтърът за твърди частици след като е направен ремап
според мен цената е добра за това, което се предлага, предвид, че ще свали още поне 1-2к надолу, но преди това задължително на преглед в сервиз
- или голяма мераклийка
- или жена на голям мераклия
- или майка на някой надъхан тийнейджър

черният ауспух е най-малкото нещо, което да те притеснява - вероятно е махнат филтърът за твърди частици след като е направен ремап

според мен цената е добра за това, което се предлага, предвид, че ще свали още поне 1-2к надолу, но преди това задължително на преглед в сервиз

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
тая кола е такъв сбирщайн че дори не бих я погледнал
- жена която си "тунингова" колата като тинейджър досега не съм виждал, най-вече ако е купувана нова
- какви екстри, какво гиздене?.. че тя дори няма нави профешънъл, спортен волан и спортни седалки.
- за пръв път виждам седалки с такакава кожа и кройка - според мен салона е тапициран допълнително, което значи че серийно са били с плат
това поставя под въпрос и каква е тая вентилация и т.н.
- за пръв път виждам такъв ауспух от такава марка. "направи си сам" или много близо до това..
- тези джанти не са от М5, а са някакви кашкавалени реплики които ще му костват още много
- по това време на модела мисля че не се е предлагал активен круз-контрол, което ако е вярно означава "ретрофит". т.е. още едно бърникане из електронилаката от не-знаеш-кой.
- М-пакета е допълнително слаган, защото М-спорт колите нямат Dynamic Drive
- вероятността @ндро да е прав за ремап и ДПФ-а според мен е 99%
=> гаражен сбирщайн тип "сръчни ръце". ако твоят приятел е майстор с много свободно време и вкус към предизвикателствата, нека я взима
- жена която си "тунингова" колата като тинейджър досега не съм виждал, най-вече ако е купувана нова

- какви екстри, какво гиздене?.. че тя дори няма нави профешънъл, спортен волан и спортни седалки.
- за пръв път виждам седалки с такакава кожа и кройка - според мен салона е тапициран допълнително, което значи че серийно са били с плат

- за пръв път виждам такъв ауспух от такава марка. "направи си сам" или много близо до това..
- тези джанти не са от М5, а са някакви кашкавалени реплики които ще му костват още много
- по това време на модела мисля че не се е предлагал активен круз-контрол, което ако е вярно означава "ретрофит". т.е. още едно бърникане из електронилаката от не-знаеш-кой.
- М-пакета е допълнително слаган, защото М-спорт колите нямат Dynamic Drive
- вероятността @ндро да е прав за ремап и ДПФ-а според мен е 99%
=> гаражен сбирщайн тип "сръчни ръце". ако твоят приятел е майстор с много свободно време и вкус към предизвикателствата, нека я взима

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
това с жената непушач, остана само да каже че жената е била на 75 и е шодила до магазина в неделя само 

Последна промяна asasin18 на 08 Юни 2011, 10:12, променена общо 1 път
asasin18 написа:Колега тука не съм съгласен, защото мойта е с заводски м-пак + окачване и имам Dynamic Drive
Звучи подозрително ти ли си първи собственик?
Tool - Fear Inoculum
- asasin18
- ентусиаст
-
Информация за E60
Не, ама ...
Как да го провера за да го покажа ?
Как да го провера за да го покажа ?
Ето това е от друга тема. Аз го направих и ми изпратиха документ след 1 седмица. Пише на английски или немски

На никой линк не може да ти покаже фабричните екстри.
Трябва да пратиш емайл - на kundenbetreuung@bmw.de с молба да ти пратят екстрите на колата ти , като им напиши само последните 7 от твоя ВИН.
Tool - Fear Inoculum
- asasin18
- ентусиаст
-
Чакам отговора с нетърпение 

- fefe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: LCI 530xd
- Мечтае да кара: Alpina B7
Аз нещо не разбирам как човек би се 'набил' по подобен начин.
Явно е въпрос на различна ценностна система у хората. 14к евро след доставката до БГ, представям си каква сума ще е нужна за 'първоначално обслужване'.
ПП. Шанс тази да е с активен темпомат е направо отрицателен
Явно е въпрос на различна ценностна система у хората. 14к евро след доставката до БГ, представям си каква сума ще е нужна за 'първоначално обслужване'.
ПП. Шанс тази да е с активен темпомат е направо отрицателен

колеги, то е ясно, че е понапудрена кошничка, но не ви ли кефят ето тези бисери от описанието в обявата, които ми подобриха рязко настроението 
- авт. сваляне на волана при влизане и вдигане при излизане от автомобила
- хубави гуми 255 отпред и 275 отзад
- Тъмносива перла, машинно полиран, изкл. гланц, нито драскотина.
иначе за 25 бона, ако е технически добре, си е екстра-занимавка за някой, който му е доскучало и има излишни пари за инвестиране в съмнителни автомобили
и да ви кажа честно, ако разбера, че някоя кола е била карана от жена, директно минавам на следващата обява

иначе за 25 бона, ако е технически добре, си е екстра-занимавка за някой, който му е доскучало и има излишни пари за инвестиране в съмнителни автомобили

и да ви кажа честно, ако разбера, че някоя кола е била карана от жена, директно минавам на следващата обява

- emoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 745D
- Мечтае да кара: M-5
+1 аз също никога не бих взел кола от жена при тях няма пазене@ndro написа:колеги, то е ясно, че е понапудрена кошничка, но не ви ли кефят ето тези бисери от описанието в обявата, които ми подобриха рязко настроението
иначе за 25 бона, ако е технически добре, си е екстра-занимавка за някой, който му е доскучало и има излишни пари за инвестиране в съмнителни автомобили :mh
emoo написа: аз също никога не бих взел кола от жена при тях няма пазене
А от баба? http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00
Tool - Fear Inoculum
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Emooo написа:emoo написа: аз също никога не бих взел кола от жена при тях няма пазене
А от баба? http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00
Хахахахахахахахахах
Разревах се, просто мита за германския пенсионер беше развенчан

Тва филмче трябва да се постне на фейсбука на гр Перник

- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
колеги сега ще ви кажа истината за този автомобил, м пакета е слаган тук в бг, както и смешните решетки на калниците, колата гаранция е била блъскана и то сериозно предвид цената за която се продава, няма начин хубав автомобил на такава цена, отделно индивидите които ги внасят от австрия,,,няма такива селяндури,,-повечето от тях, те горките сабират хладилници и гуми от дворовете на хората та вие очаквате качествен автомобил, накрайниците на ауспуха са турски и не съм виждал такива в австрия и не на последно място на никой не му трябва автомобил с махани дпф и тн..т, бегайте далече от тази кошница. а за километрите не искам изобщо да коментирам гаранция за около 300 000, което не е чак такъв проблем де....доста коли съм вкарал от германия и австрия и трябва да ви кажа че за такава цена там не можеш да го купиш вие си правете сметката сами
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2