Проблем с палене е60 3ка дизел 218 к.с.
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с палене е60 3ка дизел 218 к.с.
Здравейте колеги от скоро имам проблем с паленето на автомобила, проблема е следния: Включвам на контакт, не светват никакви лампинпо таблото, по климатроник и навигацията. Вадя ключа няколко пъти, и след три четири вкарвания се оправя. Колата е с механичен ключ, проверени са стартер, понеже някой път стигаше до контакт и не палеше и се чувашр само щракване на релета, стартера е ОК. Проверен е акумулатор въпреки че е чисто нов АГМ, проверен е ключа от двама ключари и при тях проблем няма и чете всичко. Качвана е колата на диагностика с ИСТА и грешка записана за ключа или CAS/EWS няма. Съмненията ми се в клеморед/патронника. Може ли някой да каже ако се е сблъсквал с проблема или да чуя и други мнения! Благодаря предварително.
- h0r4ex
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
Re: Проблем с палене е60 3ка дизел 218 к.с.
mrtn99 написа:Здравейте колеги от скоро имам проблем с паленето на автомобила, проблема е следния: Включвам на контакт, не светват никакви лампинпо таблото, по климатроник и навигацията. Вадя ключа няколко пъти, и след три четири вкарвания се оправя. Колата е с механичен ключ, проверени са стартер, понеже някой път стигаше до контакт и не палеше и се чувашр само щракване на релета, стартера е ОК. Проверен е акумулатор въпреки че е чисто нов АГМ, проверен е ключа от двама ключари и при тях проблем няма и чете всичко. Качвана е колата на диагностика с ИСТА и грешка записана за ключа или CAS/EWS няма. Съмненията ми се в клеморед/патронника. Може ли някой да каже ако се е сблъсквал с проблема или да чуя и други мнения! Благодаря предварително.
Пробвай да разкачиш IBS-а от минусовата клема отзад на акумулатора и пробвай дали пак ще ти прави проблем.
Bayerische Motoren Werke AG
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
Е46 '02 320D
E61 '08 525D
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
3 мнения
• Страница 1 от 1