Въпрос за мемори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Въпрос за мемори
Здравейте колеги.
Колата ми е била с десен волан, сега е обърната, но меморито на седалката си е останало от дясно, в момента пасажерската седалка.
Както виждате от снимката, намерих си модул с мемори и за лявата/шофьорска седалка. Сега бутоните и от ляво и от дясно са еднакви.
В момента меморито работи само от дясно, не иска да работи за шофьорската седалка.
Та, питането ми е, какво трябва да се направи за да проработи и на шофьорската ми седалка.
Кодиране или?!

Колата ми е била с десен волан, сега е обърната, но меморито на седалката си е останало от дясно, в момента пасажерската седалка.
Както виждате от снимката, намерих си модул с мемори и за лявата/шофьорска седалка. Сега бутоните и от ляво и от дясно са еднакви.
В момента меморито работи само от дясно, не иска да работи за шофьорската седалка.
Та, питането ми е, какво трябва да се направи за да проработи и на шофьорската ми седалка.
Кодиране или?!

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- toshkatastv
- Потребител
-
- Кара: е60 530д 2004
- Мечтае да кара: 750li g12
Re: Въпрос за мемори
трябва ти кодиране за софия бих ти препоръчал custom coding(владислав бозвелиев). Момчето е доста добро пиши му и ще ти обесни още повече и как ще процедирате и най-готиното за него всичко става в рамките на деня

2 мнения
• Страница 1 от 1