Въпрос за антифриз
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Въпрос за антифриз
Здравейте колеги,
С Е60 съм и имам следното питане - гледам, че антифриза е малко под минималното ниво и искам да долея, но не знам какъв е слаган преди и съответно какъв да добавя сега. Знам, че има вариант да се бръкне с бяла хартия и да се види цвета, но не знам дали ще мога наистина да се ориентирам. Ако долея различен дали ще е проблем? А какъв по принцип ттябва да се се слага на нашите коли?
С Е60 съм и имам следното питане - гледам, че антифриза е малко под минималното ниво и искам да долея, но не знам какъв е слаган преди и съответно какъв да добавя сега. Знам, че има вариант да се бръкне с бяла хартия и да се види цвета, но не знам дали ще мога наистина да се ориентирам. Ако долея различен дали ще е проблем? А какъв по принцип ттябва да се се слага на нашите коли?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Въпрос за антифриз
Антифриза е Г11 и няма проблем да долееш и вода или Г12.
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Благодаря ти за отговора. Ако го сменям ще знам, че Г11 трябва да ползвам. А сега мога с вода и Г11 или Г12 имаш предвидда долея? Явно със всичко става?
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Ако ти липсва 0.5-1л. долей с дестилирана вода. Преди зимния сезон си замери при каква температура замръзва течността и ако се наложи чак тогава може да смениш целия антифриз.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
4 мнения
• Страница 1 от 1