Махане на поставката за телефон

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320xD LCI

Махане на поставката за телефон

Мнение от nikolayp » 14 Дек 2011, 23:18

Здравейте,

Търсих подобна тема тук но не намерих. Искам да махна поставката за телефон в централната конзола. Жабката там е доста малка, а телефона не го ползвам понеже ми е по лесно да си закача който искам телефон с блутут, вместо да си изкарвам втора сим карта.

В нета и в ръководството на потребителя намирам само как да махна подложката на телефона, а не цялото нещо:

Изображение

някакви идеи, които не са свързани с деструктивни действия с чук? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: баничарка с компресор

Re: Махане на поставката за телефон

Мнение от da6ip » 14 Дек 2011, 23:54

аз минах през целия цирк и успях да я махна мойта... приготви си 3-4 часа и опаковка валериан. а, и ако имаш отопляем гараж ще е добре. аз лятото я свърших тая работа и никога повече..

накратко: маха се махагоновата имитация отзад на конзолата. после се махат вентилационните отвори над нея. после се развиват два винта отдолу и се маха хоризонталната тапицирана част над тях. откриват се пантите на капака на жабката, развиват се и се маха. после се вади ръчката на ръчната и кожуха. след това се бърника отвътре да се намерят едни винтчета (и отзад има други) и с много късмет и ожулени пръсти вадиш поставката за лакътя на шофьора. това е много тънък момент. ако я докараш дотук, ще извадиш и шибаната поставка за телефон.

между другото тогава развинтих цялата конзола вкл. махагона върху нея, така че може и това да ти се наложи да направиш.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320xD LCI

Re: Махане на поставката за телефон

Мнение от nikolayp » 15 Дек 2011, 0:35

звучи примамливо....
ще остане за малко по-късен етап явно. мерси за изчерпателния отговор :yes:

Назад към Е60/Е61