Нов софтуеар на е60 проблем с дарукар !!!!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
Re: Нов софтуеар на е60 проблем с дарукар !!!!
В крайна сметка, има ли някакъв начин да се разбере дали софта е ъпдейтнат...дали с някаква програма програма или пък по друг начин от самата кола!?
Благодаря!
Благодаря!
- hristocharakchiev
- Потребител
-
- Кара: 528i XDrive F11
BPFC написа:В крайна сметка, има ли някакъв начин да се разбере дали софта е ъпдейтнат...дали с някаква програма програма или пък по друг начин от самата кола!?
Благодаря!
От скритото меню мисля че имаше нещо за версията на софта, виж темата за скритото меню

- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
hristocharakchiev написа:BPFC написа:В крайна сметка, има ли някакъв начин да се разбере дали софта е ъпдейтнат...дали с някаква програма програма или пък по друг начин от самата кола!?
Благодаря!
От скритото меню мисля че имаше нещо за версията на софта, виж темата за скритото меню
Да има го...но в такъв случай от къде мога да разбера, коя е най-новата версия и дали съм с нея?!
- hristocharakchiev
- Потребител
-
BPFC написа:hristocharakchiev написа:BPFC написа:В крайна сметка, има ли някакъв начин да се разбере дали софта е ъпдейтнат...дали с някаква програма програма или пък по друг начин от самата кола!?
Благодаря!
Да има го...но в такъв случай от къде мога да разбера, коя е най-новата версия и дали съм с нея?!
Най-новата версия би трябвало да бъде 2010, 2011 година ама не съм сигурен, нещо такова

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
аз ще бъда още по-конкретен и ще кажа че най-новата версия всъщност е последната версияhristocharakchiev написа:Най-новата версия би трябвало да бъде 2010, 2011 година ама не съм сигурен, нещо таковаBPFC написа:Да има го...но в такъв случай от къде мога да разбера, коя е най-новата версия и дали съм с нея?!hristocharakchiev написа:От скритото меню мисля че имаше нещо за версията на софта, виж темата за скритото менюBPFC написа:В крайна сметка, има ли някакъв начин да се разбере дали софта е ъпдейтнат...дали с някаква програма програма или пък по друг начин от самата кола!?
Благодаря!

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- hristocharakchiev
- Потребител
-
)[/quote]аз ще бъда още по-конкретен и ще кажа че най-новата версия всъщност е последната версия
(ама и аз не съм сигурен
)[/quote]

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
един newbie въпрос
казвате, че цените за ъпдейт на софтуера варират, има разни промоции... тея неща могат ли да се следят някъде? аз цени по сайтовете не виждам

казвате, че цените за ъпдейт на софтуера варират, има разни промоции... тея неща могат ли да се следят някъде? аз цени по сайтовете не виждам

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
След като ТИМ купи Дару Кар, Виа Интеркар (Плевен) и Варна Карс (а чувам че притежава и М-Кар от преди това), според мен с промоциите е свършено и идва ред на още по-усърдното щавене 

Space, pace and grace. www.more-to-come.com