e90 320D 3 лампички - АБС, ръчна, сензор за налягане на гуми
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
e90 320D 3 лампички - АБС, ръчна, сензор за налягане на гуми
Здравейте, доста съм засичал че когато въпросните 3 лампички светнат може да са много варианти, като за е90 най-често засичах, че е датчикът за ъгъла на завиване, все пак знам че трябва да се прочетата грешките и от двигателя ми дава следните:
4A27 - intelligent battery sensor
4587 - fuel filter
4212, 4222, 4232, 4242 - glow plugs
3EFB - thermal sensor of oil level
тези като цяло са мисля несвързани и стандартни, а тези, мисля ми изкочиха от скоро:
4C03
4660
В DSC ми дава тези:
D373
5D97
и във junction box:
A6D1
A6CF
C910
можете ли да ме насочите нещо да проверя? Също така, когато светнаха лампите за жълти за няколко секунди клата сякаш наби спирачки леко
4A27 - intelligent battery sensor
4587 - fuel filter
4212, 4222, 4232, 4242 - glow plugs
3EFB - thermal sensor of oil level
тези като цяло са мисля несвързани и стандартни, а тези, мисля ми изкочиха от скоро:
4C03
4660
В DSC ми дава тези:
D373
5D97
и във junction box:
A6D1
A6CF
C910
можете ли да ме насочите нещо да проверя? Също така, когато светнаха лампите за жълти за няколко секунди клата сякаш наби спирачки леко
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: e90 320D 3 лампички - АБС, ръчна, сензор за налягане на
Може да е някоя "гривна" на ABS системата . Хваща ги кафявата чума и съсипват датчика .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Re: e90 320D 3 лампички - АБС, ръчна, сензор за налягане на
Днес пак ми светна, този път директно падна скоростомера стрелката и светна и лампичката за акумулатора, една от грешките е за voltage 4a67, та си мисля, че нещо я акумулатора я динамото е проблем. Това става по време на движение та предполагам динамото? Някаква идея как да го замеря от къде от двете е? Преди време си играх да сменям четките на алтернатора та нз как да се насоча вече?
3 мнения
• Страница 1 от 1