Проблем с Business CD
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Business CD
Здравейте колеги,
Имам следния проблем с Business CD на е90.
Преди около 2-3 седмици почивствах въздуховодите с пяна за почистване на климатик. След тази интервенция колата не реагираше при вкарване на ключът, но след разглабяне и почивстване на буксите се оправи.
2 седмици всичко си беше нормално и нямаше никакъв проблем с колата, но от седмица насам CD player-а прекъсваше, а вече и спря да работи.
Не знам дали има общо с намокрянето и спирането на плеъра, предвид, че не е имало в началото проблем.
Никакъв звуков сигнал нито на CD нито на радио.
Подсветката на плеъра свети.
Номер на плеъра е: VP4KAF-18C838-GE
Ако някой разполага със схема ми се струва, че също би могло да бъде полезно за майстора, който ще го гледа.
Благодаря в аванс.
Поздрави!
Имам следния проблем с Business CD на е90.
Преди около 2-3 седмици почивствах въздуховодите с пяна за почистване на климатик. След тази интервенция колата не реагираше при вкарване на ключът, но след разглабяне и почивстване на буксите се оправи.
2 седмици всичко си беше нормално и нямаше никакъв проблем с колата, но от седмица насам CD player-а прекъсваше, а вече и спря да работи.
Не знам дали има общо с намокрянето и спирането на плеъра, предвид, че не е имало в началото проблем.
Никакъв звуков сигнал нито на CD нито на радио.
Подсветката на плеъра свети.
Номер на плеъра е: VP4KAF-18C838-GE
Ако някой разполага със схема ми се струва, че също би могло да бъде полезно за майстора, който ще го гледа.
Благодаря в аванс.
Поздрави!
Re: Проблем с Business CD
Здравейте,
След оглед на плеъра и колата има две дадени диагностики.
Единия майстор казва, че е проблема е от плеъра и то е, че процесора е изгорял.
Друг казва, че проблема е в буксите на колата и плеъра е ок.
Съжалявам, че искам диагностика дистанционно, но се надявам някой да е имал подобен проблем и да е намерил решение.
Отново благодаря.
Поздрави,
След оглед на плеъра и колата има две дадени диагностики.
Единия майстор казва, че е проблема е от плеъра и то е, че процесора е изгорял.
Друг казва, че проблема е в буксите на колата и плеъра е ок.
Съжалявам, че искам диагностика дистанционно, но се надявам някой да е имал подобен проблем и да е намерил решение.
Отново благодаря.
Поздрави,
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Не е точно решение, но ако не намериш друг вариант, аз си продавам моето цд, след фейслифта е и чете мп3.
Лесно можеш да свалиш твоето и да погледнеш отзад дали има оцветяване на буксатс. Смени и бушона на цд=то.
Лесно можеш да свалиш твоето и да погледнеш отзад дали има оцветяване на буксатс. Смени и бушона на цд=то.
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
Първо напиши каква е записаната грешка от диагностиката.
Твои приятели ме питаха и другата седмица може да го погледна.

P.S.Ако вземаш друго - търси професионал, ще кодираме VO/FA на колата и всичко друго на новото CD.
Твои приятели ме питаха и другата седмица може да го погледна.

P.S.Ако вземаш друго - търси професионал, ще кодираме VO/FA на колата и всичко друго на новото CD.
Здравейте,
Проблемът се реши с ново CD.
На старото така и не се изясни проблема, но поне стана ясно, че проблема е в плеъра.
Силно се надявам предвид намокрянето, новото CD да не даде фира.
Благодаря на всички.
Поздрави,
Проблемът се реши с ново CD.
На старото така и не се изясни проблема, но поне стана ясно, че проблема е в плеъра.
Силно се надявам предвид намокрянето, новото CD да не даде фира.
Благодаря на всички.
Поздрави,
5 мнения
• Страница 1 от 1