bmw e91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
bmw e91
Здравейте, Колеги!
Интересувам се от една кола и бих искал да помоля да споделите мнения и коментари, ако някой е ходил да я гледа.
Търговецът казва, че има проблем с гумите, т.е. дава постоянно грешка. Това е може би, защото джантите не са оригиналните
за тази кола, съответно гумите. Може би нямат датчиците, знам ли?
Колата е на Горубляне, внос е от Швейцария и е дошла в този си вид. Линк към обявата - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=76fz4i
Ще ви бъда много благодарен да споделите мнение и коментар за колата.
Интересувам се от една кола и бих искал да помоля да споделите мнения и коментари, ако някой е ходил да я гледа.
Търговецът казва, че има проблем с гумите, т.е. дава постоянно грешка. Това е може би, защото джантите не са оригиналните
за тази кола, съответно гумите. Може би нямат датчиците, знам ли?
Колата е на Горубляне, внос е от Швейцария и е дошла в този си вид. Линк към обявата - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=76fz4i
Ще ви бъда много благодарен да споделите мнение и коментар за колата.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: bmw e91
може би просто трябва да се напомпат с еднакво налягане всички гуми и да се инициализира систематата, и грешката ще изчезне.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
За тези пари, според мен, такава кола читава не може да се купи. Даже за близки до тези пари не съм виждал читава. Грешката може да е от много неща и само диагностика ще покаже какво е, но за да се продава на толкова, сметни на колко я е купил...Плюс това, с тея ауспуси, но без чип, явно просто е дошло време на ДПФ-а и са го махнали. Това ако колата е на 130 000 не може да се случи. И на 200 000 пак няма да се лучи, затова си имаи едно на ум. За тези пари си вземи страхотна Е46, вместо тоя гроб. Фарове поне да имаше...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Ако си търсиш Е91 320д имам такова за продаване, доста поо поо от това което гледаш:)
Само се замисли: за колко я продава, колко пари е дал за транспорт от Швейцария, колко пари си е словил печалба и от тези пари със сигурност е готов да сваля още! Както обичам да казвам: Не съм толко богат за да си копувам евтини неща 

Благодаря Ви за коментарите. Наистина не ми излиза математиката с тази кола. Човекът каза, че ще пада цената и под 10к, т.е. настина нещо доста смърди тази кола......
6 мнения
• Страница 1 от 1