E90 320d 2006 малко помощ
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Neron The Wolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds end e90 320 163hp
E90 320d 2006 малко помощ
Здравейте колеги, имам едно две питания.
1.Стойностите на дюзите са 0.3... , а на 3-та 1.1....Колко спешно трябва да се сменя ( рециклира ).
2.В Компресора на климатика има шум (лагер някакъв) колко опасно е това?
Взех я преди 1 седмица и смених следните неща.
Свещи+реле,зад. наклатки+датчик, 2 бр. термостати + водна помпа, оптегач+ролки+ремък клима, всички филтри,масло двигател,хидравлика и скорости,премахнах пеперутките.
1.Стойностите на дюзите са 0.3... , а на 3-та 1.1....Колко спешно трябва да се сменя ( рециклира ).
2.В Компресора на климатика има шум (лагер някакъв) колко опасно е това?
Взех я преди 1 седмица и смених следните неща.
Свещи+реле,зад. наклатки+датчик, 2 бр. термостати + водна помпа, оптегач+ролки+ремък клима, всички филтри,масло двигател,хидравлика и скорости,премахнах пеперутките.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: E90 320d 2006 малко помощ
Значи за дюзите не бързаи да правиш каквото и да е, това 1.1 не е прекалено много така че опитаи със добавка за почистване на дюзите, аз съм ползвал и ефект има
За компресора нз колко е опасно наи много да взема де вие още повече, има фирми които рециклират компресори смяната на лагерите не вярвам да ти излезе мн скъпо.
Честито за колата

За компресора нз колко е опасно наи много да взема де вие още повече, има фирми които рециклират компресори смяната на лагерите не вярвам да ти излезе мн скъпо.
Честито за колата

2 мнения
• Страница 1 от 1