странно!!!
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
странно!!!
от какво може да се получи странно поведение на климатика??/ сутринта закарах детето на детска градина и всичко беше наред (като изключим че ми се прецака отключването на шофьорската врата). Преди малко отивам да го взема и учудващо ми стана хладно в колата..... погледнах- климатика на 16 градуса , пуснат и надут вентилатор на максимум и нагласено да духа в краката. А съм сигурен че беше оставен на 20 градуса без включен климатик, просто така го държа почти винаги и не го пипам. Освен това на таблото ми беше изчезнала информацията за колко километра имам бензин, трябваше да го пусна на ново от ВС- копчето, и да си укротя климатика на един светофар. От какво може да е станало това?
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: странно!!!
Най-простото предположение е, че си взел другия ключ. Другото е, че батерията на ключа ти заминава и така се получава. Третото най-просто е случайност, пак с подобен повод - при мен се е случвало в описаните случаи.
Другите предположения вече са ми извън техническите познания и лични преживявания

Другите предположения вече са ми извън техническите познания и лични преживявания

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако не си взел втория ключ, на мен ми изглежда като проблем от акумулатора - като падне тока и електрониките се побъркват. Някакви лампи да светят по таблото?
Never mistake motion for action...
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
не, не ми светят никакви лампи по таблото, и аз предположих моментна загуба на ток от акумулатора, но радиостанциите не се бяха загубили.
възможно ли е заради изядените зъбни колелца на бравата да е проблема??? тогава се наложи да отключвам с ключа а не с дистанционното?
поиграх си да видя кога заключва и кога отключва... пробвах и отвътре и отвън , и с дистанционното и вадих и ключа от него и отключвах и заключвах с него..... това беше единственото различно което пипах по колата от нормалното.
възможно ли е заради изядените зъбни колелца на бравата да е проблема??? тогава се наложи да отключвам с ключа а не с дистанционното?
поиграх си да видя кога заключва и кога отключва... пробвах и отвътре и отвън , и с дистанционното и вадих и ключа от него и отключвах и заключвах с него..... това беше единственото различно което пипах по колата от нормалното.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Възможно е да е от отключването с механичния ключ, но при мен беше придружено с паднала батерия, така че не е съвсем идентично.
Sent from my Note2 using Tapatalk 2
Sent from my Note2 using Tapatalk 2
5 мнения
• Страница 1 от 1