Запалителна бoбина 325и
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Запалителна бoбина 325и
Здравейте,
Едната бoбина не ми работи и имам въпрос. Виждам, че има няколко различни модела има ли значение кой ще сложа и кои биха издържали повече. Също предполагам, че може само изгорялата да сменя и не е нужно всичките? Някой от форума продава ли по на народни цени, но хубави?
09/2005 е колата
Едната бoбина не ми работи и имам въпрос. Виждам, че има няколко различни модела има ли значение кой ще сложа и кои биха издържали повече. Също предполагам, че може само изгорялата да сменя и не е нужно всичките? Някой от форума продава ли по на народни цени, но хубави?
09/2005 е колата
Последна промяна bELiAr на 14 Мар 2014, 12:38, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Запалителна бубина 325и
Колега, новата бОбина е 60-70 лв. на Бош, не виждам за какво ти е втора ръка
Можеш да смениш само проблемната.

Never mistake motion for action...
По ВИНа на колата ще излезе кой модел ти трябва, мойта кола е същата и е с тези бобини 12137548553 Бош. От БМВ струват 98лв по онлайн магазините са по 50-60лв 

Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
как разбра колега ,че е изгоряла имаш Мисфаер ли какво не ходи напрежение ? Питам за да не стане така ,че да сложиш новата а проблема да се затвърди..
Иначе да можеш да смениш само проблемата, Погледни си хубаво и Лулата на бубината да не е скъсана,пукната, иначе твоят човек е този:
http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=16600
Иначе да можеш да смениш само проблемата, Погледни си хубаво и Лулата на бубината да не е скъсана,пукната, иначе твоят човек е този:
http://bmwpower-bg.net/forums/memberlist.php?mode=viewprofile&u=16600
- bELiAr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: 650i
Re: Запалителна бoбина 325и
Не става въпрос за втора ръка, а за нещо без ддс
.
Разбрах, защото имах 2-3 мисфайър за 1 година ама после се оправяше. Днес от сутринта си работи на 5 цилиндъра. Почнах да ги ръчкам и като я изключа едната нищо не става, а другите като ги изключа почва да тресе още повече. След това размених въпросния гад на друг цилиндър, за да видя дали не са свещи жици друго и отново същия номер с тази бОбина(благодаря за корекцията извинявам се за селяниата
). Отвън изглежда здрава, суха без повреди, но изглежда егн-то нещо ...
Благодаря много за контактите с колегата !

Разбрах, защото имах 2-3 мисфайър за 1 година ама после се оправяше. Днес от сутринта си работи на 5 цилиндъра. Почнах да ги ръчкам и като я изключа едната нищо не става, а другите като ги изключа почва да тресе още повече. След това размених въпросния гад на друг цилиндър, за да видя дали не са свещи жици друго и отново същия номер с тази бОбина(благодаря за корекцията извинявам се за селяниата

Благодаря много за контактите с колегата !
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
И аз имах такъв проблем гаснеше , после пак се появяваше смених я и всичко заспа вече 2 години без проблеми.
За милиони-няма закони.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Проблемни са тези бобини, старите модели като че ли бяха по здрави, и мен една сутрин ме изненада по същия начин.
Имам 4 чисто нови оригинални BMW 12137594935 останали, някои ако му трябват да свирка, давам ги по 50лв бройката.
Имам 4 чисто нови оригинални BMW 12137594935 останали, някои ако му трябват да свирка, давам ги по 50лв бройката.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
По 50 кинта са чисто нови на Бош.
9 мнения
• Страница 1 от 1