Конверсия от Стадартния Мултиволан към ///М
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Конверсия от Стадартния Мултиволан към ///М
Колата е 335d '07, волана с който е в момента е стандартния мултифункционален с лопатки за скоростите.
Искам да го сменя със по-дебелия с перфорираната кожа.
Интересува ме plug&play ли е операцията ако намеря м-ков с лопатки или не съвсем?
Също не ми харесват особено много разликите в цените м/у м-ков с лопатки и такъв без, има ли вариант да се вземе такъв без и да бъдат прехвърлени от стария, как стои въпроса с електрониката, някои има ли идея?
Искам да го сменя със по-дебелия с перфорираната кожа.
Интересува ме plug&play ли е операцията ако намеря м-ков с лопатки или не съвсем?
Също не ми харесват особено много разликите в цените м/у м-ков с лопатки и такъв без, има ли вариант да се вземе такъв без и да бъдат прехвърлени от стария, как стои въпроса с електрониката, някои има ли идея?
In Ban We Trust!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Конверсия от Стадартния Мултиволан към ///М
Ако на стария волан лопатките си работят, при закупуването на М-ков с лопатки - операцията е plug&play. По-другият въпрос - трябва да вземеш волан, който е с лопатки, но поради някаква причина ги няма - да, тогава можеш да сложиш твоите
Защото на волан, който няма лопатки,т.е няма ги местата за слагане - няма как да сложиш 

- Lamjta
- Потребител
-
- Кара: F31 335xd
- Мечтае да кара: M3
Колега,
Защо не си вземеш волан от М3 Е9..
Защо не си вземеш волан от М3 Е9..
vesko06 написа:Ако на стария волан лопатките си работят, при закупуването на М-ков с лопатки - операцията е plug&play. По-другият въпрос - трябва да вземеш волан, който е с лопатки, но поради някаква причина ги няма - да, тогава можеш да сложиш твоитеЗащото на волан, който няма лопатки,т.е няма ги местата за слагане - няма как да сложиш
Сигурно ли е, щото нали функционалността на лопатките в двата случая е различна? (при М едната е за нагоре, другата за надолу, а при този, с който е сега и от двете можеш да превключваш и нагоре и надолу)?
Бъркам ли нещо?
In Ban We Trust!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
eraziel написа:vesko06 написа:Ако на стария волан лопатките си работят, при закупуването на М-ков с лопатки - операцията е plug&play. По-другият въпрос - трябва да вземеш волан, който е с лопатки, но поради някаква причина ги няма - да, тогава можеш да сложиш твоитеЗащото на волан, който няма лопатки,т.е няма ги местата за слагане - няма как да сложиш
Сигурно ли е, щото нали функционалността на лопатките в двата случая е различна? (при М едната е за нагоре, другата за надолу, а при този, с който е сега и от двете можеш да превключваш и нагоре и надолу)?
Бъркам ли нещо?
Аз говоря за волана от М-пакета, а не този който е от Е9Х М3. Вече при волан от М-ка не знам как стоят нещата

6 мнения
• Страница 1 от 1