Съвет, избор на Джанти
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет, избор на Джанти
Здравейте, колеги.
Притежавам Е91 330xd 2006 година, имам я от февруари тази година. Колата си дойде с зимни гуми RFT на оригиналните 17'' джанти, както и с летни такива. Размера им е оригиналния, не съм сигурен точно в цефрите 235/45/17.
Та въпроса ми е съществуват ли 17 цола стоманени джанти за тази кола и за какви пари мога да ги купя(нови/втора ръка) или трябва да си търся лети?
Питам, защото като дойде сезона за разменяне на гумите, да сменям джанти, а не да давам на гумаджия по 120лв на смяна.Много скъпо разменянето на RFT гуми.
Притежавам Е91 330xd 2006 година, имам я от февруари тази година. Колата си дойде с зимни гуми RFT на оригиналните 17'' джанти, както и с летни такива. Размера им е оригиналния, не съм сигурен точно в цефрите 235/45/17.
Та въпроса ми е съществуват ли 17 цола стоманени джанти за тази кола и за какви пари мога да ги купя(нови/втора ръка) или трябва да си търся лети?
Питам, защото като дойде сезона за разменяне на гумите, да сменям джанти, а не да давам на гумаджия по 120лв на смяна.Много скъпо разменянето на RFT гуми.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Съвет, избор на Джанти
Нямаше нужда от нова тема, има описано доста подробно всичко, свързано с гуми и джанти. Има 17'' стоманени, но не знам дали се намират лесно втора употреба, вероятно по моргите ще е по-лесно. Можеш да сложиш и лети 17'' от Е46, които се намират на доста сносни цени. Визията им не е върха, но вършат работа.
Never mistake motion for action...
2 мнения
• Страница 1 от 1