Паднал акумулатор - или не?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Паднал акумулатор - или не?
Снощи на загасена кола слушах музика и се поонесох, та започна да се появява така известния Airbag error, след което започна да се чува и едно писукане, та ми падна акумулатора - спрях един бакшиш, даде ми ток - прибрах се. За първи път ми се случва на е90-ката, та ми е интересно - днеска я запалих колата и си я карах без проблем (със спрян екран на навигацията, без фарове и т.н.) - възможно ли е да се самозареди акумулатора само от движение, имайки предвид, че вчера нямаше ток да се отключи багажника), или е нужно да заредя акумулатора с токоизправител да речем?
Благодаря, поздрави!
Благодаря, поздрави!
- scaramush2010
- Потребител
-
Re: Паднал акумулатор - или не?
штом си я запалил на другиа ден няма да имаш проблеми
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
С Е90-ката още не съм имал такъв проблем, но с Е36-цата оная нощ имах същата случка - дадоха ми ток и заминах и ся си е екстра.
Вярно, че при мен почти няма електроника, но пък и Е90-ката е доста по-advanced 

вчера пак ми падна ток-а, този път просто колата стоеше отключена 2 часа някъде, без никакви лампи, музика или квото и да било. Въпросът ми е възможно ли е имобилайзера или нещо друго да точи толкова много, или моя акумулатор е загинал? После ми дадоха ток, и всичко се оправи, а преди няколко дни закарах да го видят акумулатора - генератора си работи, зарежда си нормално, окото свети зелено, казаха че акумулатора си е наред. Благодаря и поздрави.
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
MichailS написа:Снощи на загасена кола слушах музика и се поонесох, та започна да се появява така известния Airbag error, след което започна да се чува и едно писукане, та ми падна акумулатора - спрях един бакшиш, даде ми ток - прибрах се. За първи път ми се случва на е90-ката, та ми е интересно - днеска я запалих колата и си я карах без проблем (със спрян екран на навигацията, без фарове и т.н.) - възможно ли е да се самозареди акумулатора само от движение, имайки предвид, че вчера нямаше ток да се отключи багажника), или е нужно да заредя акумулатора с токоизправител да речем?
Благодаря, поздрави!
Колега,пресен случай и от мен от вчера.След светене на плафона в багажника 2 денонощия , нямаше ток и да отключа дори.Дадоха ми ток с кабели ,покарах си снощи 10-тина км и всичко е ОК,така че не се занимавай да търсиш токоизправители, а си сипи гориво и си карай смело

6 мнения
• Страница 1 от 1