Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Като си на навигацията и гледаш картата, цъкаш "Options", връткаш най-долу до последното - "Version" и го избирашkilima написа:Колеги, как да разбера с кой ъпдейт на картите съм? Навигацията е про , влизам в менюто на версиите и ми излизат само някакви фермани за правата и никъде не мога да разбера от кога е

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
vassil_bk написа:Като си на навигацията и гледаш картата, цъкаш "Options", връткаш най-долу до последното - "Version" и го избирашkilima написа:Колеги, как да разбера с кой ъпдейт на картите съм? Навигацията е про , влизам в менюто на версиите и ми излизат само някакви фермани за правата и никъде не мога да разбера от кога е
Благодаря !
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колеги някой пробвал ли е да си подмени HDD- то със SSD, четох, че е възможно, но така и не намерих отговор на въпроса дали може да се ресайзне партишъна който се ползва за добавяне на музика в колата?

- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
- steppenwolfbg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: '11
kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Може. Аз пускам и през телефона. Но зарежда малко по бавно.
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
steppenwolfbg написа:kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Може. Аз пускам и през телефона. Но зарежда малко по бавно.
Не на всички.
Трябва Combox.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Задължително трябва да си със CIC навигация и Combox за да имаш блутут стрийминг.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Atsalov написа:kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Задължително трябва да си със CIC навигация и Combox за да имаш блутут стрийминг.
Има начини и през телефона, все едно говориш, но не си е работа и няма да може да управляваш песните през колата.
- doktorabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Всичко
dextuar написа:Atsalov написа:kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Има начини и през телефона, все едно говориш, но не си е работа и няма да може да управляваш песните през колата.
Колега, обясни по-подробно , че не схващам като нямаш Bluetooth Audio Streaming как става да пусна и моя.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
dextuar написа:Atsalov написа:kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Може би, имаш предвид през 3мм жак и външно блутут устройство, което само по себе си така срязва честотната характеристика, че ти идва да слушаш VEF

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Atsalov написа:dextuar написа:Atsalov написа:kilima написа:Колеги на профешънъл навигацията може ли да се слуша музика през блутут?
Може би, имаш предвид през 3мм жак и външно блутут устройство, което само по себе си така срязва честотната характеристика, че ти идва да слушаш VEF
Има си софтуер за Андроид, но откакто съм на iOS не съм го ползвал и не помня как се казваше, емулира обаждане все едно говориш по телефона и ти пуска музиката през него. Ест качеството не е кой знае какво. Както когато си пуснеш Google Maps и ти говори през колата все едно някой ти се е обадил на телефона
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
В такъв случай сигналът сигурно ще е моно...dextuar написа:Има си софтуер за Андроид, но откакто съм на iOS не съм го ползвал и не помня как се казваше, емулира обаждане все едно говориш по телефона и ти пуска музиката през него. Ест качеството не е кой знае какво. Както когато си пуснеш Google Maps и ти говори през колата все едно някой ти се е обадил на телефона

Защо не ползвате Aux-In?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vassil_bk написа:В такъв случай сигналът сигурно ще е моно...dextuar написа:Има си софтуер за Андроид, но откакто съм на iOS не съм го ползвал и не помня как се казваше, емулира обаждане все едно говориш по телефона и ти пуска музиката през него. Ест качеството не е кой знае какво. Както когато си пуснеш Google Maps и ти говори през колата все едно някой ти се е обадил на телефона![]()
Защо не ползвате Aux-In?
Така е, моно е.
Аз си ползвам презаписваемо ЦД...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
Има, но ако не се лъжа, трябва да се инсталира USB-hub под кората на багажника, прекарване на малко кабели, кодиране и готовоvld написа:няма ли опция за ЮСБ на тия CCC-та ?

Те: http://www.zen104526.zen.co.uk/320d/BMW ... it%201.pdf