Облицоване с карбон
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Облицоване с карбон
Пичове аз не ги разбирам тея неща карбони 3м и т.н., но ми харесва когато вътре е с такова покритие та ме интересува едно такова нИещо колко пари излиза, демек купуването на това фолио или каквото е там и облепяването му из купето - около скоростния лост под навигацията, волана вратите и т.н.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
за който го интересува: различни разцветки на карбоново фолио за интериор - сайта е американски но съм сигурен че ще могат да се намерят фолията и в европа:
http://www.pyspeed.com/product-p/rd-8001.htm
http://www.pyspeed.com/product-p/rd-8001.htm
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- da6ip
- старши ентусиаст
-
вярно - сори. тва си е карбонова тъкан, каквото и да значи това... така е като не съм страстен фен на карбона 

BMW120 написа:Пичове аз не ги разбирам тея неща карбони 3м и т.н., но ми харесва когато вътре е с такова покритие та ме интересува едно такова нИещо колко пари излиза, демек купуването на това фолио или каквото е там и облепяването му из купето - около скоростния лост под навигацията, волана вратите и т.н.
140/90 см карбонов плат + 1 спрей лепило 3М #77 = 70 лв.
Време - около 1 ден.
С фолио не става добре - МОЕ МНЕНИЕ.
аз направих бъбреците с карбоново фолио на 3М
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
супер изглежда, повече ми харесва от готовите карбонови бъбреци които се продават 

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
И аз реших да го направя карбонов интериора(тъмния карбон понеже тавана е черен плат) и по ми харесва от сивите матови,омръзнало ми е от тях
а и като му омръзне на човек е лесно,отлепване и си ОК и следа от лепило не остава,само трябва да се внимава да не е била някъде поотлюпена боята на сивата лайстна(особенно по ръбовете) че тръгва с боята

Последна промяна galant на 30 Юли 2010, 16:36, променена общо 1 път
- galant
- младши ентусиаст
-
Получава се добре на живо,фотоапарата променя малко "ефекта".По-принцип не обичам много преправените неща,тунинги(не всички разбира се) и прочие но карбоновото фолио на 3М прави изключение,стои ефектно и създава повече уют в колата,а и цената на истинското в Камор е
на цената на златото!
п.п.Колега S_GonzaLes,за всички лайстни в колата ми отне 4 часа работа,сешуара на жената и много търпение.Два дена след това ръцете ми бяха като вземати на заем от опъването и от горещата струя на сешуара.Втори път не се хващам

п.п.Колега S_GonzaLes,за всички лайстни в колата ми отне 4 часа работа,сешуара на жената и много търпение.Два дена след това ръцете ми бяха като вземати на заем от опъването и от горещата струя на сешуара.Втори път не се хващам

- galant
- младши ентусиаст
-
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз се чудя дали да си направя лайстнте
Кофтито е, че интериора ме е бажава кожа, тавана е бажав, всичко е бажаво, а самите лайстни са махагон. Според няма да се получи добре 

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Винаги ще е по-добре от махагона
) Не ми остава време на последък за колата и не мога да се захващам иначе ми е много мерак, от доста време, както и малко алкантара тук-таме 

vesko06 написа:Аз се чудя дали да си направя лайстнтеКофтито е, че интериора ме е бажава кожа, тавана е бажав, всичко е бажаво, а самите лайстни са махагон. Според няма да се получи добре
гледах мостри на 3М, конкретно за карбоновото фолио - имаше три вида, като единия беше светъл карбон. не съм сигурен дали бяло или повече към бежаво клонеше, но беше много светло.
виж го, може да ти допадне

virtue and tranquillity
- galant
- младши ентусиаст
-
Прав си колега,бежавее това за което говориш,но според мен ще е по добре в случая на колегата с махагона да е черно(тъмно),така ще има контраст и ще се получи добре.Какво обаче не харесвате на махагона не знам,лично аз много го харесвам стига да е от по-тъмния,а не онзи л***ния.
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5