Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
dextuar написа:Ти кажи дали ми удобряваш избора, мани го друготоGqbriel написа:...Този път със зелената лентичка /както е излязла от завода/
dextuar написа:Поръчах Saint Gobain Securit пък да видим.
90ката замина с такова ново и бях доволен...според мен си е доста добро стъкло,но спри да се вреш между камиони

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Не знам дали си го гледал клипа, ама нямаше никакви камиони, само една бързаща джипка 
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Колеги някой да сподели читаво място за претапициране на волана понеже вече не мога да го трая. Изглежда ми има нещо на ръцете, може би са твърде абразивни
и успях за кратко време да изтъркам стабилно воланът и скоростният лост.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако ти се потят повечко ръцете е нормално да го съсипеш по бързо. Аз съм така, отделно доста често го задирам с халката , която е гладка но въпреки всичко пак оставя следи...
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Братята в Дианабад. Ул. Марко Темнялов. Не са скъпари и се справят супер.drago9205 написа:Колеги някой да сподели читаво място за претапициране на волана понеже вече не мога да го трая. Изглежда ми има нещо на ръцете, може би са твърде абразивнии успях за кратко време да изтъркам стабилно воланът и скоростният лост.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ZALMAN написа:Здравейте с е92 325и съм. Интересува ме как мога да разбера с каква рейка съм. Понеже съм чувал че са няколко вида. Другия ми въпрос е има ли някакъв туториал как се слага професионално нави. Понеже купих табло и всичко необходимо за слагането и.
Ако на място волана не се върти от край до край за оборот и половина значи си с обикновена рейка.
Нави ретрофит - http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=728890
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
chris_barnes написа:Братята в Дианабад. Ул. Марко Темнялов. Не са скъпари и се справят супер.drago9205 написа:Колеги някой да сподели читаво място за претапициране на волана понеже вече не мога да го трая. Изглежда ми има нещо на ръцете, може би са твърде абразивнии успях за кратко време да изтъркам стабилно воланът и скоростният лост.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Контакти нещо?

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
- ZALMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI
b00st написа:ZALMAN написа:Здравейте с е92 325и съм. Интересува ме как мога да разбера с каква рейка съм. Понеже съм чувал че са няколко вида. Другия ми въпрос е има ли някакъв туториал как се слага професионално нави. Понеже купих табло и всичко необходимо за слагането и.
Ако на място волана не се върти от край до край за оборот и половина значи си с обикновена рейка.
Нави ретрофит - http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=728890
Благодаря. Мисля , че се познава и по казанчетата моето е като на е46 с врътка.
Снощи взех колата от боядисване. Днес ще ходя при застрахователя да я снимат. Тъй като ми казаха да не я мия, а има малко мръсотия и прах, ако избърша местата с мокри кърпи ще скапя ли нещо по боята?
Никога не бърши мръсна кола с мокра кърпа,ще стане като шкурка и на слънце ще се вижда къде си търкал.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
А как се прави?2707E91 написа:Никога не бърши мръсна кола с мокра кърпа,ще стане като шкурка и на слънце ще се вижда къде си търкал.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
dextuar написа:А как се прави?2707E91 написа:Никога не бърши мръсна кола с мокра кърпа,ще стане като шкурка и на слънце ще се вижда къде си търкал.
Ако бояджията я е пръскал в двора - много ясно,че ще му кажат така..как се прави - миеш си я наволя,ама си иска бояджия и изпечен лак преди това..нали взех моята от цялостно "мога ли да мия - е много ясно,квото искаш я прави ,колата седя в камера 2 дни" - точка.
А какво се прави - има си quick detailer и препарати за безводно миене с мкрофибър кърпи ама не по 1.5лв и си свиркаш.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Gqbriel написа:dextuar написа:А как се прави?2707E91 написа:Никога не бърши мръсна кола с мокра кърпа,ще стане като шкурка и на слънце ще се вижда къде си търкал.
Ако бояджията я е пръскал в двора - много ясно,че ще му кажат така..как се прави - миеш си я наволя,ама си иска бояджия и изпечен лак преди това..нали взех моята от цялостно "мога ли да мия - е много ясно,квото искаш я прави ,колата седя в камера 2 дни" - точка.
А какво се прави - има си quick detailer и препарати за безводно миене с мкрофибър кърпи ама не по 1.5лв и си свиркаш.
Да, аз досега винаги съм я боядисвал с камера и не са ми казвали да не я мия, затова се учудих да не съм правил нещо грешно