Джанти за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Black-Power
- младши ентусиаст
-
Re: Джанти за е90
Ти не беше ли преди седмица на плажа в кв. Аспарухово? 18ки ли са това?
Stop me, if you can 

- Nikolov86
- Потребител
-
- Кара: БМВ e90 320D
- Мечтае да кара: F10 M5
Soni написа:Ти не беше ли преди седмица на плажа в кв. Аспарухово? 18ки ли са това?
Ако вапроса е за мен колега не не сам бил аз.... и да 18ки са 8,5 и 9,5 на ЕТ 35
- ustrem
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 3.20 XD 2010 LCI
- Мечтае да кара: BMW 335d xDrive (AT) 2015
Leon написа:karaibrahim написа:Имам е91 LCI 320 xDrive, за което миналата седмица купих style 194 джанти - предни 8J, задни 8.5J. Доколкото гледах, оригинално колата излиза с доста модели с различна ширина отпред и отзад, така че реших, че няма да е проблем това. По-напред в темата също са писали така няколко човека. Има ли някакви проблеми, за които се знае при такъв сетъп и xDrive? Също, джантите дойдоха с перфектни гуми Dunlop Sport MAXX, но отпред са новия , а отзад стария модел и реално са с леко различна шарка. Това не е препоръчително, нали?
Ако размерът им съвпада, не мисля, че ще имаш проблеми.
Здравейте колеги,аз си намерих от същият стил 194 но и 4 те джанти са 8,5J, ET 37.Колата ми е като на колегата karaibrahim само че Е 90 xDrive.Дали така ще може да стане и 4 те джанти да са широки ?
Вместо да служа в Рая,предпочитам да властвам в Ада !

- Nikolov86
- Потребител
-
- Кара: БМВ e90 320D
- Мечтае да кара: F10 M5
Някои знае ли модела на тази джанта ???
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Някой може ли да ми каже кой модел са тези джанти? Приличат малко на style 188 но според не са същия модел.
https://drive.google.com/file/d/0B3gbIG ... sp=sharing
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
ustrem написа:Leon написа:karaibrahim написа:Имам е91 LCI 320 xDrive, за което миналата седмица купих style 194 джанти - предни 8J, задни 8.5J. Доколкото гледах, оригинално колата излиза с доста модели с различна ширина отпред и отзад, така че реших, че няма да е проблем това. По-напред в темата също са писали така няколко човека. Има ли някакви проблеми, за които се знае при такъв сетъп и xDrive? Също, джантите дойдоха с перфектни гуми Dunlop Sport MAXX, но отпред са новия , а отзад стария модел и реално са с леко различна шарка. Това не е препоръчително, нали?
Здравейте колеги,аз си намерих от същият стил 194 но и 4 те джанти са 8,5J, ET 37.Колата ми е като на колегата karaibrahim само че Е 90 xDrive.Дали така ще може да стане и 4 те джанти да са широки ?
При мен не влизат 8,5 отпред. ЕТ-то е твърде прибрано и опират в амортисьора отпред.
- ustrem
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 3.20 XD 2010 LCI
- Мечтае да кара: BMW 335d xDrive (AT) 2015
karaibrahim написа:ustrem написа:Leon написа:karaibrahim написа:Имам е91 LCI 320 xDrive, за което миналата седмица купих style 194 джанти - предни 8J, задни 8.5J. Доколкото гледах, оригинално колата излиза с доста модели с различна ширина отпред и отзад, така че реших, че няма да е проблем това. По-напред в темата също са писали така няколко човека. Има ли някакви проблеми, за които се знае при такъв сетъп и xDrive? Също, джантите дойдоха с перфектни гуми Dunlop Sport MAXX, но отпред са новия , а отзад стария модел и реално са с леко различна шарка. Това не е препоръчително, нали?
При мен не влизат 8,5 отпред. ЕТ-то е твърде прибрано и опират в амортисьора отпред.
Разбирам колега.Продавача ми каза че не смята да има проблем,но аз не мога да рискувам.Имам време ще си намеря готини джанти.

Вместо да служа в Рая,предпочитам да властвам в Ада !

- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
ustrem написа:karaibrahim написа:ustrem написа:Leon написа:karaibrahim написа:Имам е91 LCI 320 xDrive, за което миналата седмица купих style 194 джанти - предни 8J, задни 8.5J. Доколкото гледах, оригинално колата излиза с доста модели с различна ширина отпред и отзад, така че реших, че няма да е проблем това. По-напред в темата също са писали така няколко човека. Има ли някакви проблеми, за които се знае при такъв сетъп и xDrive? Също, джантите дойдоха с перфектни гуми Dunlop Sport MAXX, но отпред са новия , а отзад стария модел и реално са с леко различна шарка. Това не е препоръчително, нали?
Разбирам колега.Продавача ми каза че не смята да има проблем,но аз не мога да рискувам.Имам време ще си намеря готини джанти.
Едно типче в Бургас е това, нали? Аз щях да ги купувам тия джанти и мене ме лъжеше, че са правилния комплект, а не са само задни, обаче имах път към морето и ги видях, че са само задни. Пробвах и не стават.
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
bai_ILIA написа:dblos написа:Leon написа:Ако спазваш диаметъра си ползвай 17''.
В момента зимните са 225 40 18
и демек няма да имам драма да ползвам патерица 17 цола от е46 ?
няма проблеми колегааз съм с такава патерица като лятото съм с 19-ки, зимата с 18-ки и има някакви мм разлика между двата комплекта, но това не е от особено значение. Това по-скоро идва от факта, че 19-ките не ги карам на BMW размера (225/35/19 и 255/35/19) ами както е при Alpina Е9x за 19 цола - 235/35/19 и 265/30/19.
Взех една патерица 17 от е46, ама се оказа ,че като я сложа предна опира в апарата .
Та сега схемата е , ако имам нужда от нея се слага задна а здната 18ка идва предна

- emba
- Потребител
-
- Кара: BMW 318d (122hp) E90
- Мечтае да кара: BMW M3 F80
Здравейте, какво е ви е мнението за тези джанти BMW Style 89 17х8J, ЕТ47 как мислите дали ще станат на Е90(318д/122к.с.) и ако да ще излизат ли извън калника мисля да ги обуя с гуми 225/45/17 в момента съм с stylle 154 за летните 205/55/16 (и стоят перфектно според мен), но искам да прехвърля зимните на тях, а железните 16" да си стоя в гаража за всеки случай. Само тази снимка намерих за да хванете представа.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
et47 е много навътре за Е90, търси нещо около ЕТ20 за да седи по изнесено, иначе фабрично за Е90 са ЕТ34 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
emba написа:Здравейте, какво е ви е мнението за тези джанти BMW Style 89 17х8J, ЕТ47 как мислите дали ще станат на Е90(318д/122к.с.) и ако да ще излизат ли извън калника мисля да ги обуя с гуми 225/45/17 в момента съм с stylle 154 за летните 205/55/16 (и стоят перфектно според мен), но искам да прехвърля зимните на тях, а железните 16" да си стоя в гаража за всеки случай. Само тази снимка намерих за да хванете представа.
Това са джанти от Е46 и са много красиви на живо. Щом ти харесва как стоят стил 154 на Е90 (което ме учудва), слагаш едни 10-15мм фланци и ще заспят.
Never mistake motion for action...
193 са доста красиви джанти. Прави ми обаче впечатление за разликата от 0.1 инча в диамтетър между предната и задната гума. Едва ли 16мм са някаква значима разлика?
Кои се слагат заводски на xdrive?

Кои се слагат заводски на xdrive?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
dblos написа:bai_ILIA написа:dblos написа:Leon написа:Ако спазваш диаметъра си ползвай 17''.
В момента зимните са 225 40 18
и демек няма да имам драма да ползвам патерица 17 цола от е46 ?
няма проблеми колегааз съм с такава патерица като лятото съм с 19-ки, зимата с 18-ки и има някакви мм разлика между двата комплекта, но това не е от особено значение. Това по-скоро идва от факта, че 19-ките не ги карам на BMW размера (225/35/19 и 255/35/19) ами както е при Alpina Е9x за 19 цола - 235/35/19 и 265/30/19.
Взех една патерица 17 от е46, ама се оказа ,че като я сложа предна опира в апарата .
Та сега схемата е , ако имам нужда от нея се слага задна а здната 18ка идва предна
има го този момент. един приятел с Е92 335i спомена за това. зимните са ми 18-ки и ги карам с фланци и няма да имам проблем. лятото си държа 1 фланец с 5 болта в багажника точно за този случай. иначе задна предна ок ама как да вкарам гума 265 отпред

"Чемодан, вокзал, Москва"