Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- funkagenda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
- Мечтае да кара: GLS63
Re: Бързи въпроси и отговори
Здравейте, колеги.
Някаква идея от къде да се сдобия щипките оградени в червено на снимката?
Някаква идея от къде да се сдобия щипките оградени в червено на снимката?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Или някоя морга или нови от Дару
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

- chris_barnes
- ентусиаст
-
В крайна сметка взех от Дару кората. Погледнах колата и кората която съм поръчал си я имам. Тия дупки обаче няма с какво да се запушат.b00st написа:Evgeni написа:chris_barnes написа:Колеги, имам 2 бързи въпроса.
1) В коша при вътрешната страна на калника имам нещо като дупки през които се вижда към колелото. Не знам дали е нормално. Ако не е, какво трябва да има там?
2) Поради някаква предишна повреда (нещо с ЕГРа май) пластмасовия ми капак е стопен на едно място и ме дразни. Каква би била разумна цена за здрав капак втора употреба? Благодаря ви!
Там има една пластмасова капачка номер 5 от схемата. Може да си я поръчаш от официалните представители не е скъпа 15-на лева е някъде. При мен също я нямаше и през тези дупки хвърляше всякакви гадости точно върху алтернатора.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=UX51-EUR-09-2008-E91N-BMW-325d&diagId=51_5941
Интересно, защото и аз ги загледах тези дупки и ги имам същите на купето. Обаче по realoem излиза, че тия кори са само за изолация на дизелите, а за бензин няма нищо? Странна история.

- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Съжалявам колега, че съм те подвел сега ходих да гледам и моята има си ги дупките. При мен имаше дупки отдясно на помпата, които се запушиха с тази кора, но нещо съм се заблудил.
- chris_barnes
- ентусиаст
-
Няма проблем. Явно така е направен модела
малко е странно, че е така отворено към подкалника, но не мога да намеря нищо на диаграмата което да е за там.

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
chris_barnes написа:Няма проблем. Явно така е направен моделамалко е странно, че е така отворено към подкалника, но не мога да намеря нищо на диаграмата което да е за там.
Няма и да намериш - трите отвора за за помпата/ите която е оградено в жълто по-горе на снимката. При мен са само отворите ( аз там помпа нямам ) та и аз се чудех преди време. В М кар обясниха преди месец когато ги питах че това е точно отвори за захващане на помпа при някои модели. Странно, но конструкторите така са го направили. Аз обмислям да изрязвам нещо от гума и да ги запушвам, че си представям зимата каква гняс ще влиза от там.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
и мен ме дразнят тия дупки понеже уливат мръсотия в коша. сигурно са за охлаждане на помпата 

"Чемодан, вокзал, Москва"
Здравейте, някой знае ли какво е това и каква е причината да свети.
Здравейте,
предстой ми покупка на бмв e90 325i, колата има книжка със сервизна история, но ще съм много благодарен ако някой има достъп и възможност да провери следния vin WBAVB11050VB65386.
Благодаря предварително !
предстой ми покупка на бмв e90 325i, колата има книжка със сервизна история, но ще съм много благодарен ако някой има достъп и възможност да провери следния vin WBAVB11050VB65386.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
taseve написа:Здравейте, някой знае ли какво е това и каква е причината да свети.
Подсеща те, че трябва да отидеш на преглед на емисиите.
Това е на интервал от време, не е свързано с проблем, можеш да го нулираш от таблото и лоста на БЦ.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Skt4 написа:Здравейте,
Колега тук няма кой да ти даде инфо за колата по рама!
Отиваш в някое представителство с талона на колата и ще ти кажат всичко.
Като пускаш едно и също питане в две теми няма да се случат по бързо нещата

Здравейте колеги, при мен ми липсва това ограденото и като си отварям отделението, където на някой имат резервна гума, трябва да го държа постоянно с ръка
Някой може ли да ми каже името му на английски или номер от БМВ, че ми се иска да си го взема и само тази част ли ще ми трябва?

Някой може ли да ми каже името му на английски или номер от БМВ, че ми се иска да си го взема и само тази част ли ще ми трябва?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- krasimir_sb86
-
-
Здравейте колеги. Появи ми се много странен проблем с климатроника. Двузонов е (е90 2005-та) и отворите от лявата страна духат нормално а тези от дясната тухат топло и една идея по-слабо .На каквито и градуси да го нагласям няма промяна.Пробвах всякакви комбинации от позиции на духане, ауто и т.н. без промяна.Мисля,че няма да е фреона проблема тъй като от ляво си духа студено. Ако някой има предположения ще съм много благодарен !
- Satanism
- ентусиаст
-
- Кара: 2015 F31 LCI 320dA
Toва не е особено странен проблем.Тук, във форума е дискутирано много пъти. Някаква клапа беше повредата. На мен лично не ми се е налагало, затова съм прочитал отгоре-отгоре, но ако се разтърсиш, ще намериш отговор.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
krasimir_sb86 написа:Здравейте колеги. Появи ми се много странен проблем с климатроника. Двузонов е (е90 2005-та) и отворите от лявата страна духат нормално а тези от дясната тухат топло и една идея по-слабо .На каквито и градуси да го нагласям няма промяна.Пробвах всякакви комбинации от позиции на духане, ауто и т.н. без промяна.Мисля,че няма да е фреона проблема тъй като от ляво си духа студено. Ако някой има предположения ще съм много благодарен !
Отиди да погледнат нивото на фреона първо и после търси проблема другаде.