Помощ за покупка
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Помощ за покупка
zvetiko написа:..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..
Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата.![]()
Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките.
Салонът изглежда подозрително нов и ми се струва,че е боядисван изцяло за да изглежда по този начин и то в пълен контраст с доста грозно износения старт-стоп бутон и износена климатична конзола.За да се износи толкова много бутона, е напълно възможно автомобила да е на 340-400к км и това да е наложило пълно реновиране на кожения салон.Преди години гледах една 6 серия в тази автокъща,снимките на екземпляра бяха още от Германия на 378к км,а тук в мобилето я бяха пуснали на 138к.!Затова си мисля,че при толкова изтрит старт-стоп бутон,по-скоро е над 300к км,и затова диагностика при тесен специалист,а не при офиц.дилър....
п.п.И нека колегата джеки да каже дали този бутон е толкова износен на неговата,която е надхвърлила 300к км!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Не знам дали това е така но по принцип тези копченца и на волана на моята за усилване бързо се захабяват говорих с майстор известен на много хора от форума и при него минават много автомобили БМВ човека каза че бързо се изтриват при е90.А иначе относно лакомите автокъщи отдавна съм изразил мнение при тях идват на края на живота на всички консумативи и като я вземеш почват да летат едни хиляди левове и няма спирка направо я намразваш.А иначе салони волани и мивка са страшниstankata777 написа:zvetiko написа:..Ако си гледал колата и е в лошо състояние, също го напиши..
Това никой не може да го каже-салона,двигателя и багажното отделение са като чисто нови,отвън също е перфектна-има само едни леки драскотини на задна дясна врата.![]()
Колеги,може ли да ми кажете колко струват спирачните дискове на тая кола-и отпред и отзад са за смяна,за да може човека да почне да си прави някакви сметки,може да добавиме и накладките.
Салонът изглежда подозрително нов и ми се струва,че е боядисван изцяло за да изглежда по този начин и то в пълен контраст с доста грозно износения старт-стоп бутон и износена климатична конзола.За да се износи толкова много бутона, е напълно възможно автомобила да е на 340-400к км и това да е наложило пълно реновиране на кожения салон.Преди години гледах една 6 серия в тази автокъща,снимките на екземпляра бяха още от Германия на 378к км,а тук в мобилето я бяха пуснали на 138к.!Затова си мисля,че при толкова изтрит старт-стоп бутон,по-скоро е над 300к км,и затова диагностика при тесен специалист,а не при офиц.дилър....
п.п.И нека колегат джеки да каже дали този бутон е толкова износен на неговата,която е надхвърлила 300к км!

- ghostfacekillahbeez
- Потребител
-
Един преглед за покупко-продажба в Дару Кар,М Кар или друг оторизиран сервиз на БМВ и ако всичко е наред да се качва и да заминава 

- stankata777
- ентусиаст
-
Ами аз говоря от личен опит,имах Е90 която продадох на 74к км,карана 90% градско,маршрути от 1-1,5км,средно сигурно 16-20 натискания на старт-стоп бутона на ден,и нито дори бегъл заченък на изтриване!Ами ако е карана повече извънградско?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Помощ за покупка
по принцип има резон в това което казват колегите по отношение на бутоните. Не вярвам при кола на тези километри да се изтъркат толкова. Чак сега го видях на снимките... Принципно бих посъветвал да не се правят тънки сметки за дискове, накладки и т.н., а да се гледа по-задълбочено в разходната част по отношение на такъв клас автомобил.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
п.п.И нека колегата джеки да каже дали този бутон е толкова износен на неговата,която е надхвърлила 300к км!
Старт-стоп бутона наистина е много износен и на мен ми направи впечатление,но за да е на 340-400к км трябва да има и други износени неща,а колата навсякъде е като нова.
Ако човека твърдо реши да я взема ,няма какво да коментираме диагностиката-има познати в Камор,ако може да препоръчате някой друг ще съм благодарен.
Колега acorde благодаря за инфото за цените.
А разхода какво да го коментираме-голяма кубатура,Х,автомат,но някой беше казал ,че кефа няма цена.

- stankata777
- ентусиаст
-
Ами то сигурно е имало доста други износени неща,които са вече подменени-все пак говорим за Софавто-признати майстори на подмладяването и на автомобилната козметика! 
П.п.Все си мисля,че км са върнати с 150-200к км,лично неангажиращо мнение...А и автомобил на реални 140к км и на 7год,не може да изглежда НАВСЯКЪДЕ като НОВА,така че си прави изводи ...

П.п.Все си мисля,че км са върнати с 150-200к км,лично неангажиращо мнение...А и автомобил на реални 140к км и на 7год,не може да изглежда НАВСЯКЪДЕ като НОВА,така че си прави изводи ...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
Колега ела да видиш моята има ли износино в салона на 305.000 реални км и дали старт бутона му има нещо дари DPF не е мръднал .Това 3.0 д е поне на 400.000 км мотора най- вероятно може да му няма нищо здрав е много --но си е италянски кенеф за мен.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Колеги,не мога да не зачета мнението ви и май нещата ще отидат към затваряне на офертата-още веднъж благодаря.Не знам дали нещо не е ставало с бутона и да е бил сменен с втора ръка,защото наистина беше много зле-даже се чудех дали някаква крушка от вътре не го е разтопила.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
zvetiko написа:Колеги,не мога да не зачета мнението ви и май нещата ще отидат към затваряне на офертата-още веднъж благодаря.Не знам дали нещо не е ставало с бутона и да е бил сменен с втора ръка,защото наистина беше много зле-даже се чудех дали някаква крушка от вътре не го е разтопила.
За тия пари толко.... - просто проверка си направете подобна кола с подбни екстри на обявените КМ какви пари е в ИТ и в Гер... и калкулирайте дали е 22К лева

А и друго - КМ нямат толкова значение, колкото поддръжката, защото и половин милион КМ не са проблем ако е обслужвана на време и качествено

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
А и друго - КМ нямат толкова значение, колкото поддръжката, защото и половин милион КМ не са проблем ако е обслужвана на време и качествено
Това с подръжката винаги е малко мътна работа и многото КМ може да те вкарат в страшно много разходи по доста възли.По отношение на цената,човека е попитал в Камор и подобни са по 40 и нагоре.

колегата xerial е много прав - за тия пари толкова.Цена на читава е91 като тази с тези екстри се е 14 15 евра в Германия -
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
за тия пари толкова

Благодаря ,че я разчепкахте отвсякъде колата.

stankata777 написа:Ами аз говоря от личен опит,имах Е90 която продадох на 74к км,карана 90% градско,маршрути от 1-1,5км,средно сигурно 16-20 натискания на старт-стоп бутона на ден,и нито дори бегъл заченък на изтриване!Ами ако е карана повече извънградско?
Kви са тея маршрути 1.5 км средно, я по-сериозно ...
In Ban We Trust!
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ някой да каже нещо умноxerial написа:zvetiko написа:Колеги,не мога да не зачета мнението ви и май нещата ще отидат към затваряне на офертата-още веднъж благодаря.Не знам дали нещо не е ставало с бутона и да е бил сменен с втора ръка,защото наистина беше много зле-даже се чудех дали някаква крушка от вътре не го е разтопила.
За тия пари толко.... - просто проверка си направете подобна кола с подбни екстри на обявените КМ какви пари е в ИТ и в Гер... и калкулирайте дали е 22К лева

За темата ИТ и Гер откъде какво може да се поспори яко така че ЧОВЕКА ви иска съвет а ако е от БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ САН МАРИНО ИСПАНИЯ ИЛИ ФРАНЦИЯ която е насрана от радари и с 10-15км отгоре чао на тефтера да не говорим за глобите А в ГДРто по аутобана и късат трътката.
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3