М-пакет за е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Re: М-пакет за е90
Нямам си и аз на представа какво говорим за този таван,след като за малко за купя 320д е90 2007 М пакет и дори не съм забелязъл,че има черен таван.
Вярно предна и задна бробя и салона се набиват на очи,но кой ще тръгне да се набутва за черен таван който дори той няма да гледа
Вярно предна и задна бробя и салона се набиват на очи,но кой ще тръгне да се набутва за черен таван който дори той няма да гледа

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
подържа се по-лесно от светлите 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
И аз това се питам, че чак и като екстра го водят 

kronos написа:И аз това се питам, че чак и като екстра го водят
Нещо в много размисли се вкарахте

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Е тя мойта си е с черен таван, просто ми е интересно какво му е предназначението 

Абе и мойта е с черен таван
Сигурно ли е че въобще има други тавани 

Tool - Fear Inoculum
kronos написа:Е тя мойта си е с черен таван, просто ми е интересно какво му е предназначението
Ами тогава се кефи и не се чуди

stilko написа:kronos написа:Е тя мойта си е с черен таван, просто ми е интересно какво му е предназначението
Ами тогава се кефи и не се чуди
Ами аз затова искам да разбера от какво по-точно да се кефя - дотук разбрах че се подрържа по лесно - не ме кефи много това

Tool - Fear Inoculum
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
На какво да се кефи хората гледат интериора не тавана ,няма какво да му се радваш той си е просто там
armagedon_762002 написа:На какво да се кефи хората гледат интериора не тавана ,няма какво да му се радваш той си е просто там
Понякога виждат само тавана колега

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Предназначението на черния таван е същото като на М-бронята - визуален ефект. Приемаме, че разводняването на темата приключи.
Never mistake motion for action...
- sa6370
- Потребител
-
- Кара: 320D E91 '06
И аз реших да си слагам М пакет, и се чудя колко пари ще ми трябват.. началните ми сметки са:
предна броня + решетки + фарове за мъгла - около 500лв
задна броня - около 400лв
прагове - около 200лв
лайсни под вратите - около 100лв
кормило без е-бег - около 200лв
накрайник за скоростния лост - около 100лв
Моля ако съм пропуснал нещо от което ще се нуждая, някой по светнат от мен да допълни. Цените мисля, че са долъ горе реални, защото след доста търсене в интернет установих, че са такива. Имам възможност да купя нещата директно от Германия или съседните и страни.
прагове - около 200лв
Моля ако съм пропуснал нещо от което ще се нуждая, някой по светнат от мен да допълни. Цените мисля, че са долъ горе реални, защото след доста търсене в интернет установих, че са такива. Имам възможност да купя нещата директно от Германия или съседните и страни.
sa6370 написа:И аз реших да си слагам М пакет, и се чудя колко пари ще ми трябват.. началните ми сметки са:
прагове - около 200лв
Не знам какво имаш в момента като екстри колега но:
+ Поставка за крак
+ Облицовка таван + облицовки на колонките
+ Окачване
+ Джанти
+ Спойлер
+ Лайсни на таблото и централната конзола
+ Седалки
- sa6370
- Потребител
-
- Кара: 320D E91 '06
Поставката за крак я бях забравил. Няма да издребнявам до такава степен, че да сменям облицовка, окачване и седалки. Джанти ще взема някакви или ще оставя сегашните, и те не са лоши. Спойлер имам, само трябва да го измисля това със лайсните на таблото, мисля че с фолио може да се направи нещо за да не вземам оригинални.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
sa6370 написа:И аз реших да си слагам М пакет, и се чудя колко пари ще ми трябват.. началните ми сметки са:
прагове - около 200лв
Колега, тези цени ми изглеждат много ниски. Аз като сложих М-Пакет - предна броня, задна броня, прагове, халогени, решетки и всички други части+ боя и труд ми излезе 2200 лв. Халогените по спомен са само 150 единият. Воланът и той е към 600 лв без бега

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3