320i или 320d? Търся да купувам
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
Re: 320i или 320d? Търся да купувам
Защо отклонявате въпроса на човека не разбирам-той се интересува от разликата в потдръжката на 320Д и 320и
и по точно дали ниския разход на дизела ще припокрие разликата в обслужването, макар че винаги най важния фактор е на какъв екземпляр ще попаднеш
а колко вървяли то там си пише
е90 320и 2005-2007 0-100 9 сек
е90 320д 2005-2007 0-100 8.3 сек
и по точно дали ниския разход на дизела ще припокрие разликата в обслужването, макар че винаги най важния фактор е на какъв екземпляр ще попаднеш
а колко вървяли то там си пише
е90 320и 2005-2007 0-100 9 сек
е90 320д 2005-2007 0-100 8.3 сек
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
преди фейса си е 2 литра 150 коня
- armagedon_762002
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
само 2008 преди фейслифта е 170кс но всичко преди това е наистина 150 кс
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
От както карам бензин ми е едно такова спокойно, не мисля постоянно дали дизеловата ми помпа няма да се предаде някъде в Гърция или турбото ми няма да изпуши на влизане в Австрия. Надявам се си ме разбрал за какво говоря, но ако караш предимно градско си вземи дизел. Потдръжката на бензина е никаква в буквалния смисъл и разхода благодарение на новите технологии е съвсем приемлив. Лошото е че N моторите се влияят много силно от качеството на бензина. При лошо гориво(90% от горивото в Бг) си наместват аванса както им скимне и окуцяват много, като чак на следващото зареждане нещата се оправят.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
kronos написа:От както карам бензин ми е едно такова спокойно, не мисля постоянно дали дизеловата ми помпа няма да се предаде някъде в Гърция или турбото ми няма да изпуши на влизане в Австрия.
Е ти се изхвърли като че*ия на мокър пЕсък! Много лоши били тия дизели, бе! То за т'ва и камионите и автобусите са на дизел - 'щото постоянно се трошат.

"Ако караш градско си вземи дизел"
WTF !?
п.п. Извинявам се за по-острия тон. No hard feelings. \\//
- kronos
- ентусиаст
-
Кой е казал че са лоши дизелите, аз съм фен на съвременните дизели, но мисля че колегата няма да си взема чисто нова кола за да е сигурен в нея.
За Цветанчо специално да поясня че някои от колите ми са купувани нови, а всичките ми бмв-та до сега са вземани от немски премиум на много малко км. така че може да спиш спокойно.
На скоро се пусках с едно такова 330д като твойто, ми какво да ти кажа, срамно е мотор с толкова nm да не може да направи поне 1-2 коли на скромния ми бензинов мотор
За Цветанчо специално да поясня че някои от колите ми са купувани нови, а всичките ми бмв-та до сега са вземани от немски премиум на много малко км. така че може да спиш спокойно.
На скоро се пусках с едно такова 330д като твойто, ми какво да ти кажа, срамно е мотор с толкова nm да не може да направи поне 1-2 коли на скромния ми бензинов мотор

- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
kronos написа:................
Еееее, недей да заблуждаваш хората така

if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Отивате извън темата
Факт, че новите дизели са чудесни за каране, но смисъла на темата е друг. Има разлика между това да си купиш колата нова и да си я поддържаш с мисълта, че ще я караш и да я купиш изтормозена от някой, който е знаел, че няма да я кара много като я е вадил от магазина. Не че всички карани дизели са скапани или всички бензинови са чудни, но изключенията само потвърждават правилото.

Never mistake motion for action...
- kronos
- ентусиаст
-
neonman написа:kronos написа:................
Еееее, недей да заблуждаваш хората така...... 245 к.с дизела върви МНОГО ... до 100 го дават 6.1с
... колкото 335д-то 286кс
.....НЯМА как да вървиш с него
Прав си, объркал съм двигателите малко

- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
1. Не знам с кой и с к'во БМВ си се пускал, ама ако те пипна ще ти раздам от автовозите за секунди
2. Нютоните не са всичко.
3. Всеки си има различно виждане за нещата и най-добре колегата да пробва и едното и другото и да си избере сам.
4. Паля барбекюто и слагам мръвките. Весел уикенд на всички.

2. Нютоните не са всичко.

3. Всеки си има различно виждане за нещата и най-добре колегата да пробва и едното и другото и да си избере сам.

4. Паля барбекюто и слагам мръвките. Весел уикенд на всички.

Като си купуваш такава кола, коя колко харчи въобще не може да ти е критерий - просто защото една нова ксенонова крушка например ти излиза над 120 лева а не 7 лева като стария опел. Аз карам е90 320d и съм много доволен. Бензина е готин, но при по-големите двигатели, този не стига че е малък, ами и безнин ако вземеш ще стоиш последен на всеки светофар и ще си гризеш ноктите. Айде умната и със здраве.
- e_taka
- Потребител
-
- Кара: `05 E90 320D
Моля, ако е неподходяща изтрийте, просто не знам имам ли право да пускам такива линкове. Иначе днес видях тази тройка в премиум селекшъна на камор - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details . Как ви се струва, не съм ходил да я гледам, т.к. я видях преди 2 минутки и аз. От това, което чета камор е най-бездарния сервиз на света, обаче нали все пак гарантират произход, качество и т.н...
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
Тази кола не е Premium Selection, а "обикновена" употребявана кола, тоест не носят никаква гаранция какво е преживяла колата и не дават никаква гаранция за напред.
Premium, ако не се лъжа, бяха само колите на до 3 годишна възраст. Иначе моята е от Premium Selection-а и съм много доволен, но не бих я вкарал в сервиза им на Камор. 

- e_taka
- Потребител
-
- Кара: `05 E90 320D
Благодаря, ама тогава защо са го лепнали това "premium selection" на снимките, тия то бива наглост, ама явно това тяхното е прекалено...
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Zagy написа:Май някои хора забравят, че Е90 320и е 2.2 мотора, а той върви много...
Много,много....да ти кажа не е чак толкова много...за съжаление

Въртящият момент на печката е далеч по-голям и определено си върви повече...лично мое мнение

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3