HID фарове за мъгла
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Re: HID фарове за мъгла

Мъгла не е имало да го пробвам но осветяването на пътя е уникално. Не мисля че би заслепявало някого, тъй като светят доста ниско. Според мен ефекта е поразителен.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Дам, на новите модели халогените светят точно пред колата и няма как да заслепяват дори и с хенон-и... въпреки че не е ясно дали не разпръсква прекалено много и нагоре, когато е с хенон... в смисъл такъв, че хенон-а свети БАЯ по-силно от нормална халогенна крушка.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
S_GonzaLes написа:Евала, ти си първия човек от който чувам че слагаш ксенона и нема ядове без никакви допълнения. А тва с предната броня надали е най лесния начин.
Еми за 15 мин стана цялата процедура, ако някой знае по-лесен начин-здраве да е

П.С Сега сменям цялото интериорно осветление с лед, лампите под самите врати с лед, осветлението на номера отзад и багажника. Става супер, след като завърша интервенцията ще има снимки

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Веско какъв ксенон ползваш, че ми е много интересно как така свети и не дава грешки без никакви допълнения.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
S_GonzaLes много добре седи
А иначе според мен с 55W ксенон би трябвало да става без проблем, той не дава грешка поне на колите, които съм виждал.

Only dead fish follow the stream...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Някой който има опит с 55W да каже, защото не само грешките са проблем при Е9* ама да кажат тия дет немат проблем, аз имах и го реших.
П.П. 55w не се препоръчва за фарове без лупа или фарове пригодени за ксенон. На фарове предвидени за халогенна крушка може да има проблеми при ползването на 55w, защото температурата на крушките е доста висока.
П.П. 55w не се препоръчва за фарове без лупа или фарове пригодени за ксенон. На фарове предвидени за халогенна крушка може да има проблеми при ползването на 55w, защото температурата на крушките е доста висока.
- peterivanov
- Потребител
-
- Кара: '07 E60 530d
Много добре е станало, браво
А белия angel eyes как си го направил колега? Само крушките ли си сменял или...?

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
AE са схалогенни крушки затова светят жълто. Аз моите ги смених с лед крушки PIAA затова светят бяло. Сменят се много лесно но в България не съмвиждал да се продават каквито и да е.
- peterivanov
- Потребител
-
- Кара: '07 E60 530d
Някакъв линк където мога да ги видя какъв модел са тези лед крушки можеш ли да дадеш?
- vesko06
- старши ентусиаст
-
За да не правя реклама, само ще кажа, че са купени от колега от форума
Повече инфо на ЛС 

Направи реклама, направи, че аз се чудя дали да купя от един колега във форума (може би същият колега) точно този мод и положителна препоръка ще ми помогне 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
g.petrow написа:Направи реклама, направи, че аз се чудя дали да купя от един колега във форума (може би същият колега) точно този мод и положителна препоръка ще ми помогне
Ако ми бъде позволено от админ ще кажа

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
S_GonzaLes написа:AE са схалогенни крушки затова светят жълто. Аз моите ги смених с лед крушки PIAA затова светят бяло. Сменят се много лесно но в България не съмвиждал да се продават каквито и да е.
колега колко К са ти ПИАА-та? (варианта за Е60 са 6500К)
насочил съм се към АиБ щот са по-малко (4500К-6000К) и се връзват с ксенона. Ама ПИАА са по-евтини значително, а като гледам твойте снимки цвета ме устройва и може да взема такива все пак..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
аз ще правя същата интервенция на е46-ца с М-халогени. ще пиша после
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3