Отново за фейслифта при Е90 ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Отново за фейслифта при Е90 ?
По-добре дайте 2000 лева за М пакет ако нямате, отколкото за стопове... или за някви джанти.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
MaXimal написа:По-добре дайте 2000 лева за М пакет ако нямате, отколкото за стопове... или за някви джанти.
Определено по-добре ДТМ стопове + М пакет или джанти

Never mistake motion for action...
absix написа:Ебати златните стопове
Ебати неебати, това е положението.Не са само стоповете, а и багажника.
Ако искаш диодни стопове и нов вид на "гъза" това е.
Междудругото писал съм - "за който се интересува" , ....понеже имаше такива колеги.
MaXimal написа:По-добре дайте 2000 лева за М пакет ако нямате, отколкото за стопове... или за някви джанти.
Темата е за ретрофита от пре LCI < 2008 към LCI 2009 фейслифт на E90///
А не кой какво да направи с едни излишни 2000 лв...

Какво разбираш под : "М пакет за 2000 лв " ?? Само да попитам, защото такова животно май няма...Не че съм против М пакета, но като е гарга да е рошава, а не само лайснички и инсърти правени в някой гараж...
Обади ми се ако направиш истински , оригинален ( ОЕМ ) М пакет за Е90, за по-малко от 6 - 8 000 лв.
Както и оригиналните М джанти. Не струват 2000 лв а повечко.
Meno написа:MaXimal написа:По-добре дайте 2000 лева за М пакет ако нямате, отколкото за стопове... или за някви джанти.
А не кой какво да направи с едни излишни 2000 лв...![]()
![]()
Какво разбираш под : "М пакет за 2000 лв " ?? Само да попитам, защото такова животно май няма...Не че съм против М пакета, но като е гарга да е рошава, а не само лайснички и инсърти правени в някой гараж...
Обади ми се ако направиш истински , оригинален ( ОЕМ ) М пакет за Е90, за по-малко от 6 - 8 000 лв.
Човек от БМВ го е написал...
Bovacar написа:2700 лв струва М пакета през системата на БМВ,
800 лв е цената за боядисването в цвета на купето.
А ако си го вземеш от чужбина цената ще е още надолу...
MaXimal написа:Meno написа:MaXimal написа:По-добре дайте 2000 лева за М пакет ако нямате, отколкото за стопове... или за някви джанти.
А не кой какво да направи с едни излишни 2000 лв...![]()
![]()
Човек от БМВ го е написал...Bovacar написа:2700 лв струва М пакета през системата на БМВ,
800 лв е цената за боядисването в цвета на купето.
А ако си го вземеш от чужбина цената ще е още надолу...
И какво включва този М пакет за 2700 лв >?
- Leon
- старши ентусиаст
-
Двете брони + прагове. АКо ги поръчаш боядисани с кода на боята ти, цената е около 3500. Трябва да си поръчаш и нова стойка за номера отпред, около 50 лв.
Leon написа:Двете брони + прагове. АКо ги поръчаш боядисани с кода на боята ти, цената е около 3500. Трябва да си поръчаш и нова стойка за номера отпред, около 50 лв.
Ако вземеш от дилъра мпакет ти включва всичко, освен ако не правят някви измами де...
- Leon
- старши ентусиаст
-
Всъщност не включват съвсем всичко ретрофит кит-овете... Някои от детайлите са отделно, лип-спойлери, дифузьори, при Е90 преди фейса е стойката за номера. Странно, ама това е положението. А при Е90 вече има доста пакети - пърформънс, аеродинамичен, карбонов и т.н. та нещата стават малко заплетени като се поръчва кое с кое е съвместимо.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Съжалявам, че се намесвам в темата, но някой може ли да ми каже дали има разлика в М броня префи фейса на Е90 и М броня след фейса?
А в самите бъбреци и решетки на 2те М брони (в случай, че са еднакви броните).
- Bovacar
- кандидат ентусиаст
-
По темата, днес видях една Е90 (преди фейс), колегата си беше променил цвета на бялото с червено, повярвайте ми доста се загледах преди да разбера че не е фейс. Червения цвят малко се влила с останалата част на стопа, и да бъда откровен колата изглеждаше прекрасно. Според мен е доста ефекисан начин на промяна, и то за малко пари (предполагам).
Съжалявам, че нямах един фотоапарат под ръка да направя няколко снимки.
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Bovacar написа:По темата, днес видях една Е90 (преди фейс), колегата си беше променил цвета на бялото с червено, повярвайте ми доста се загледах преди да разбера че не е фейс. Червения цвят малко се влила с останалата част на стопа, и да бъда откровен колата изглеждаше прекрасно. Според мен е доста ефекисан начин на промяна, и то за малко пари (предполагам).
Браво на колегата, много идейно. А някой има ли идея как може да променя цвета на пластмасата ? Мисля че спрей боя не върши хубава работа :/
Dimitroff написа:Съжалявам, че се намесвам в темата, но някой може ли да ми каже дали има разлика в М броня префи фейса на Е90 и М броня след фейса?
Бая разлика има.
- zarko48
- Потребител
-
- Кара: BMW E90 320D M
Здравеите колеги моите стопове ги направих с червено фолио и се получи доста добре шом на колегата от Бургас са му харесали, исками се да кача снимка но незная как.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3