Дневни светлини....

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535d
Детайли за колата: E30 convertible

Дневни светлини....

Мнение от armen » 13 Юни 2011, 15:56

:D Здравейте колеги от известно време гледам RETROFIT KIT, LED DAYTIME DRIVING LIGHTS някой да е слагал или да е виждал как изглежда на колата въпросният кит мисля да го поръчам но ми се изглежда :mhihi: малко като на пернишки гоуфффф... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... &fg=95.....Хаиде колеги ..Никой не ги е монтирал май.!! Некви коментари и размисли......... ЗА, ПРОТИВ др..................... :mhihi: :bchug:
Изображение

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Re: Дневни светлини....

Мнение от TsvetanVR » 16 Юни 2011, 0:04

За мен т'ва е пълна повърня...да не е Ауди еба*и...ако сте с първите е90-ки и няате дневни светлини (брутално силни ейнджъли при изключени фарове на фейслифта), просто сложете едни по-силни и готово. Или си карайте на фарове, както аз правя с Е36-цата. Токът може да е скъп, ма нали не го плащате ;)
Изображение

I wanna leave you far behind....

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 16 Юни 2011, 23:21

Започва се :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Юни 2011, 0:12

TsvetanVR написа:За мен т'ва е пълна повърня...да не е Ауди еба*и...ако сте с първите е90-ки и няате дневни светлини (брутално силни ейнджъли при изключени фарове на фейслифта), просто сложете едни по-силни и готово. Или си карайте на фарове, както аз правя с Е36-цата. Токът може да е скъп, ма нали не го плащате ;)

Виж сега.. Връзката е сложна.. Караш на фарове :arrow: "хабиш" акумулатор :arrow: трябва да караш по-дълго, за да се самозарежда :arrow: хабиш повече гориво :arrow: бърка ти у джоба :mhihi:

Иначе към автора - сам си си отговорил в поста :yes: На мен лично всичките тия "aftermarket" LED изпълнения ми седят мого грозно :mrgreen:

Dicky Wolf
Аватар
Кара: Z4M Roadster

Мнение от TsvetanVR » 17 Юни 2011, 3:53

Абе вие к'ви коли и с к'ви акумулатори карате бе? :D

п.п. По твоята логика: караш по-дълго :arrow: по-дълго време си на фарове :arrow: пак оставаш без ток :mhihi:
Изображение

I wanna leave you far behind....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 17 Юни 2011, 8:27

TsvetanVR написа:Абе вие к'ви коли и с к'ви акумулатори карате бе? :D

п.п. По твоята логика: караш по-дълго :arrow: по-дълго време си на фарове :arrow: пак оставаш без ток :mhihi:

Винаги съм се "кефел" на тези, които към 20.30-21.00 (на смрачаване) карат без фарове :kuku: И при изпреварване въобще не се виждат :roll: На такива им светя веднъж продължително с дългите да се усетят, ама.. :no:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 535d
Детайли за колата: E30 convertible

Мнение от armen » 17 Юни 2011, 17:56

:mhihi: Ами наистина колеги мнението ми е като вашето просто ми е интересно, а инче аз съм с ксенон... Но ми е малко слаб през денят (имам в предвит очите на Геле) и при фейса вече тази "грешка" е поправена и доста добре осветява а и изглежда.... :yes: :yes: Само да вметна въпросните дейлаит са 360лв :no: ХА НАЗДРАВЕ... :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д
Мечтае да кара: hibrid

Мнение от 90e90e » 04 Авг 2012, 23:42

Дейлайта ще е вече хит... с тия 50 лева за без фарове...
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Авг 2012, 11:05

В галерията ми има снимка на фабрично пуснати дневни светлини на Е90. Мисля, че това е най-удачното решение, може би само трябва да се сложи по-бяла крушка.

Има го и момента, че ако си оставите ключа на фаровете постоянно на къси, те ще си светват и гаснат заедно с колата и няма да ги забравяте.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 08 Авг 2012, 18:38

Колега, това фабрично ли ти е настроено така или допълнително си го правил?
На каква позиция ти се пускат дневните? Лоста на дълги ли трябва да бъде или не? Намалена ли ти е мощността на дългите, предполагам да?

kronos написа:Започва се :mhihi:

Форумът е пълен с този въпрос, ама пусти му интерес. А и на мен основно проблемът ми е когато пускам фарове за малко. Примерно от магазина до вкъщи през деня. Иначе извънградско си карам винаги на фарове - зиме, лете, слънце, дъжд, сутрин, вечер :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 520i
Мечтае да кара: Машината на времето !
Детайли за колата: Бяла подводница от 1992 г. в перфектно оригинално състояние !

Мнение от dagger » 08 Авг 2012, 18:53

Leon написа:В галерията ми има снимка на фабрично пуснати дневни светлини на Е90. Мисля, че това е най-удачното решение, може би само трябва да се сложи по-бяла крушка.

Има го и момента, че ако си оставите ключа на фаровете постоянно на къси, те ще си светват и гаснат заедно с колата и няма да ги забравяте.

:yes:
Последна промяна dagger на 09 Авг 2012, 11:03, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Авг 2012, 23:25

S896A TAGFAHRLICHTSCHALTUNG Daytime driving lights
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Авг 2012, 7:41

няма ли начин да се програмира LCM при автоматични фарове на запалена кола да си палят, без значение тъмно/светло?
или да лепим тиксо на сензора за светлина на огледалото :mhihi:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 09 Авг 2012, 10:59

на pre-LCI моделите дневните светлини са късите. Ако сложите копчето на светлините на Auto и пуснете дневните светлини си свети ксенона дори и през деня. Иначе винаги можете да щракнете късите на включено и като заключите колата си гаснат дори габаритите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от majstorapetkov » 09 Авг 2012, 13:35

Нали идеята е да не хабим ксенона. Какво правим тогава? Дългите на % и се пускат автоматично с паленето, така ли?

Следваща

Назад към E90/E91/E92/E93