Новата 3-ка F30
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520Д
Новата 3-ка F30
Тъй като днес мернах снимки на новата 3-ка F30, която ще влезе в производство 2012г., реших да отворя тема за нея защото изглежда невероятно и ако имате друга информация по темата споделяйте 
http://www.motor-talk.de/bilder/neuer-dreier-f35-kommt-2012-g3847597/bmw-f30-i202939454.html

http://www.motor-talk.de/bilder/neuer-dreier-f35-kommt-2012-g3847597/bmw-f30-i202939454.html
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Re: Новата 3-ка F30

Не изглежда зле все пак е бмв... но мога а кажа само едно... вече няма индивидуалност в моделите.. всички серии са едни и същи на външен вид но в по умален/голям вариант съответно: 3-та е по малката 5-та серия а 5-та по малката 7-ма... Дизайнерите можеха да се понапънат малко повече... лично мнение не ангажирам никои с него
То вече при повече марки е така - ауди, опел и т. н. Вече се залага само на унифицираните платформи с колкото се може повече еднакви части. Демек повече кинти. Ето и скоро бмв ще пускат модели със предно. Остава порше да направи дизел, комби на предно.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Муцуната става, но не мога да разбера и фейса на Е9* и това кви са тия огледала !??!
ебати тиганите и то е ясно че няма да изглежда точн отака но ми прилича мн на Insginia - страничната линия ... 

xerial написа:Муцуната става, но не мога да разбера и фейса на Е9* и това кви са тия огледала !??!ебати тиганите и то е ясно че няма да изглежда точн отака но ми прилича мн на Insginia - страничната линия ...
"тиганите" са потресаващи

мисля, че ще претърпи доста промени, докато излезе на бял свят официално

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
абе то тва си е направо zoomout петак
. то едва ли ще се запази до 2012та точно такова
но все пак ... според мен липсва индивидуалност на 3ката!

но все пак ... според мен липсва индивидуалност на 3ката!
xerial написа:Муцуната става, но не мога да разбера и фейса на Е9* и това кви са тия огледала !??!ебати тиганите и то е ясно че няма да изглежда точн отака но ми прилича мн на Insginia - страничната линия ...
Да "тиганите" са ужас... Но за съжаление ще ги гледаме във вскеи следващ модел, защото са по директива на ЕС свързана със сигурността и се отнася за минимално позволена площ на огледалата за обратно виждане във автомобилите, която е в сила от 2009...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Е кво пък толкова им е на "тиганите"
Не седят грозно...
Така, така, в огледалата тряя да се ВИЖДА... направо проглеждам като седна от Е36-цата в Е90-ката. Вижда се три пъти по-добре

Така, така, в огледалата тряя да се ВИЖДА... направо проглеждам като седна от Е36-цата в Е90-ката. Вижда се три пъти по-добре

Все пак смятам, че F10 доста се различава от новата седмица, това най-добре се вижда като са паркирани един до друг, но като гледам тази тройка фаровете са едно км едно със седмицата и отпред не виждам нищо по-оригинално измислено в сравнение със E90, надявам се да я променят драстично от това, което е на снимката 

gkgeorgiev написа:Тъй като днес мернах снимки на новата 3-ка F30, която ще влезе в производство 2012г., реших да отворя тема за нея защото изглежда невероятно и ако имате друга информация по темата споделяйте
Уникална е! Плюс това след дизайна на сегашната(по-скоро преди фейслифта) Е 90 всичко ще изглежда красиво.
kaspar_ivo написа::OT: понеже не е техническа темата..
Не изглежда зле все пак е бмв... но мога а кажа само едно... вече няма индивидуалност в моделите.. всички серии са едни и същи на външен вид но в по умален/голям вариант съответно: 3-та е по малката 5-та серия а 5-та по малката 7-ма... Дизайнерите можеха да се понапънат малко повече... лично мнение не ангажирам никои с него
От БМВ съобщиха преди известн време, че F30 ще бъде с изцяло нов дизайн и няма в никакъв случай да бъде умален вариант на 5-та Серия.

S_GonzaLes написа:Ти се изказа неподготвен.....
Колега, всеки ден се подготвям по улиците като я гледам 3-ката - меко казано не ми харесва Е90. Чудя се дали безформените фарове или постната задница ме дразнят повече. Вече при фейса нещата са пооправени.
Погледни една М-ка седан с предницата от Е92/3 - ако намериш 1 човек, който да харесва повече предницата на Е90 ще те черпя едно питие

Не се заяждам - лично мнение.
И освен това не виждам нищо лошо 3-ката да е като умалена 5-ца
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2