Проблем със стъкло на е92
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със стъкло на е92
Здравейте колеги!
Наскоро си закупих е92 и забелязох, че някои пъти като си отворя вратата и стъклото слиза до половината, а като затворя си се качва до горе, но това не е всеки път, някой път си се сваля малко и си се качва до горе, но не съм запознат на какво може да се дължи това сваляне до полиовината, та ако вие знаете да споделите
Наскоро си закупих е92 и забелязох, че някои пъти като си отворя вратата и стъклото слиза до половината, а като затворя си се качва до горе, но това не е всеки път, някой път си се сваля малко и си се качва до горе, но не съм запознат на какво може да се дължи това сваляне до полиовината, та ако вие знаете да споделите

- Guberkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: N46b20
- Мечтае да кара: BMW F10 M550i V8 TT
Re: Проблем със стъкло на е92
dnldnkv написа:Здравейте колеги!
Калибрирай си го , в нета и Ютуб има доста инфо как се прави, супер-елементарно е, за 1 минута работа.
Поздрави.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Re: Проблем със стъкло на е92
dnldnkv написа:Благодаря, но може ли линк понеже не откривам!
https://www.youtube.com/watch?v=bWMTKkYmh6s
4 мнения
• Страница 1 от 1