Изгубен ключ Е91
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Изгубен ключ Е91
Сина ми си е изгубил ключа във Варна . Утре ще му занеса резервният . Въпроса ми е могат ли да се препрограмират тези ключове/имам си едно наум/ , и как става номера?Благодаря предварително

- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Изгубен ключ Е91
Не могат да се препрограмират ключовете. Препрограмира се компютъра на колата да чете определени ключове. В случая иди в М-Кар Варна(или друг лицензиран сервиз) за да ти програмират само резервния ключ, за да може изгубеният да стане неработещ! Имай предвид, че ако си купиш нов ключ, пак ще трябва да повториш същата процедура и да се програмират двата ключа в компютъра на колата. Затова ако планираш такава процедура, първо си поръчай ключ и после ги артивирайте.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
mr_petroff написа:Сина ми си е изгубил ключа във Варна . Утре ще му занеса резервният . Въпроса ми е могат ли да се препрограмират тези ключове/имам си едно наум/ , и как става номера?Благодаря предварително![]()
Мисля че най-лесно с Carly може да елиминираш загубеният ключ и ще оставиш само този дето го имаш. Там бяха по 1..2...3 ред на номер указани в раздела кодиране по спомен.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колеги !А освен М-Кар във Варна някой друг да препоръчате който може да свърши работата?
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
nikola59 написа:mr_petroff написа:Сина ми си е изгубил ключа във Варна . Утре ще му занеса резервният . Въпроса ми е могат ли да се препрограмират тези ключове/имам си едно наум/ , и как става номера?Благодаря предварително![]()
Мисля че най-лесно с Carly може да елиминираш загубеният ключ и ще оставиш само този дето го имаш. Там бяха по 1..2...3 ред на номер указани в раздела кодиране по спомен.
Сериозно ли с Carly става тая работа? Това не е ли за диагностициране. Все си мисля, че от BMW трябва да са го измислили да става малко по- трудничко.
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Веднага в Мкар Варна да деактивират всички ключове, които не са налични при вас.
Не се знае дали е изгубен или откраднат ключа.
За да не изчезне колата след някой друг ден.
И хубаво да си помисли кога и къде е изчезнал ключа и кой е бил около него.
Щото не рядко такива неща се правят от познати и “приятели”.
Не се знае дали е изгубен или откраднат ключа.
За да не изчезне колата след някой друг ден.
И хубаво да си помисли кога и къде е изчезнал ключа и кой е бил около него.
Щото не рядко такива неща се правят от познати и “приятели”.
mr_petroff написа:Благодаря колеги !А освен М-Кар във Варна някой друг да препоръчате който може да свърши работата?
Ако все още не е решен проблемът, пиши едно лично и ще ти дам телефона на човек във Варна, който може да направи, каквото е необходимо!
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
NGneer4eto написа: Сериозно ли с Carly става тая работа? Това не е ли за диагностициране. Все си мисля, че от BMW трябва да са го измислили да става малко по- трудничко.

С ISTA при дилър освен да елиминират също ключа, няма какво да направят друго. Ако има колега наблизо и знае какво прави ще го реши също проблема.
Нагледно с ISTA точно къде:
Или това видео: https://www.youtube.com/watch?v=yjRHIrCLw6k
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Сега се връщам от Варна , занесох му ключа , колата ще бъде преместена /все още беше на място
/.Утре сина ми ще ходи да търси къде да си оправя бакиите.

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
Проблема вече е решен , колата е с два нови ключа , благодарение на колегата xm_net попаднахме на точния човек . Благодаря на всички за съветите и насоките . 

10 мнения
• Страница 1 от 1