Прекъсване при студен двигател
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Jelqqzkow
- Потребител
-
- Кара: Е46
Прекъсване при студен двигател
Купих си преди 1 седмица BMW 330d - 245к.с. новия мотор. Колата нямаше проблеми, когато се прибрах и на сутринта като я запалих, колата имаше едно леко прекъсване на тихите обороти. Когато и дадеш газ, макар и студена веднага се оправя, и като я пуснеш пак прекъсва докато загрее. Закарах я да я закачат и всичко показваше, че е нормално .. дюзи, помпи, дибитомери, всичко си е в нормите. Майсторът каза всичко е нормално, а колата студена прекъсва. Доста пари се нацаках, а не ми се дават пари за глупости, да почна да сменям неща който са здрави. Преди време ядох калая с едно Е46 2.0d 150к.с , забиваше когато си поиска и започнаха да ме карат да сменям хиляда работи, и аз ги смених и колата не се оправи и накрая един ми изчисти турбината и колата хукна като луда, язък за здравите части които смених.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!
Иначе колата си е пушка, върви като луда, не е чипосвана.
Някой сблъсквал ли се е с такова нещо ??
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!
Иначе колата си е пушка, върви като луда, не е чипосвана.
Някой сблъсквал ли се е с такова нещо ??
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Прекъсване при студен двигател
Свещите как са? При покупка има някои дежурни неща за обслужване и смяна: свещи, филтри, проверка EGR, клапан картерни газове и още някои неща които не се сещам в момента. Колегите да добавят...

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега смени майстора и я остави да я погледнат след кат оизстине напълно, за да видят живи данни. Подобно прекъсване може да е от много неща - пиезо инжекторите, дебитомера, забиващ ЕГР клапан и много други дребни и не толкова дребни болежки. Но 100% не трябва да се кара на принципа проба-грешка.
колега имаш ли някакво решение на проблема аз съм със същия автомобил и със същия проблем 

Станислав Стоянов
гр. Кюстендил
гр. Кюстендил
4 мнения
• Страница 1 от 1