Светлинни индикатори на 320д (Е90)
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Светлинни индикатори на 320д (Е90)
Здравейте,колеги!
От скоро съм с тази кола,2005 модел, дизел, и все още я опознавам,. Имам няколко неща,които леко ме притесняват...Най-вече сигнала "SERVICE" който се появява при палене и след 2 секунди изчезва (не стои постоянно,но се появява всеки път в жълто). Най-вероятно ще трябва да ида да я прегледат,мога ли да карам така 200 км?
Също така ми светва един символ във формата на крушка,но това предполагам е заради неработещия габарит...тук да ви питам евентуално колко ще ми струва смяната му и дали въобще си заслужава или да си карам така.
Моля за съвети,благодаря!
От скоро съм с тази кола,2005 модел, дизел, и все още я опознавам,. Имам няколко неща,които леко ме притесняват...Най-вече сигнала "SERVICE" който се появява при палене и след 2 секунди изчезва (не стои постоянно,но се появява всеки път в жълто). Най-вероятно ще трябва да ида да я прегледат,мога ли да карам така 200 км?
Също така ми светва един символ във формата на крушка,но това предполагам е заради неработещия габарит...тук да ви питам евентуално колко ще ми струва смяната му и дали въобще си заслужава или да си карам така.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Светлинни индикатори на 320д (Е90)
UL'06 написа:Здравейте,колеги!
Е само такива да са ти проблемите колега.
За сервиза, това е инспекция свързана с изтекъл сервизен интервал и просто сега трябва да се занули, а за габарта

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
За смяна на габарит взимат обикновено 15-20лв,самата крушка е 10вата и мисля беше 1,5лв-2лв,но се намира трудно.В БМВ се продава единствено комплект с лулата в която влиза крушката и е 50-60лв.Има писано по темата или намери клипче в ютуб.Смяната е пипкава!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
За кой габарит говориш, за ангелите... ако имаш такива или ?
kraska написа:За кой габарит говориш, за ангелите... ако имаш такива или ?
точно за тях,да!
А знаете ли колко струва тази инспекция със сервизния интервал.... като сменях маслата ми казаха,че трябва да ида в представителството на БМВ в бизнес парка в Младост да я направят , скъпо ли ще ми излезе?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Е ти пък за това ще ходиш в Камор, писал съм ти на ЛС. Ела и ще ти зануля всички интервали и даже може да пуснем някоя друга глезотийка.
- shumi66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320Д или Х3 - 3.0Д
Колега лампата за 1 час ще си я смениш сам: viewtopic.php?f=112&t=322847&p=3842212#p3842212 

8 мнения
• Страница 1 от 1