Подгряване на седалки?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mnd
- Потребител
-
- Кара: 320D / E90
- Мечтае да кара: E92
Подгряване на седалки?
Здравейте,
Може ли да се монтират подгряващи устроства на седалките, някой занимавал ли се е с това?
Ако може каде и за колко?
Става въпрос за Е90 / 320D, 2006г.
Поздрави...
Може ли да се монтират подгряващи устроства на седалките, някой занимавал ли се е с това?
Ако може каде и за колко?
Става въпрос за Е90 / 320D, 2006г.
Поздрави...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Re: Подгряване на седалки?
Може да се монтират има retrofit кит аз го проучвах последните два дни и мисля, че за ден работа сам човек може да се справи, нищо страшно няма, има кит-ове по около 300-400 лв. със модулите за седалките, но имай предвид, че ел. седалките и ръчните седалки са с различни модули, на едните подгряването се контролира от модула на шофьорската седалка, а на други от JBE
- mnd
- Потребител
-
- Кара: 320D / E90
- Мечтае да кара: E92
Благодаря, ще я проуча и аз. Моите седалки са ръчри...
Сега си мисля, тогава като си поръчвах колата в Камор доплащането за подгряване беше около 500 лв. Дадох 20 бона за допълнително оборудване, но за тази екстра тия 500 лв не ми се двавха
Сега си мисля, тогава като си поръчвах колата в Камор доплащането за подгряване беше около 500 лв. Дадох 20 бона за допълнително оборудване, но за тази екстра тия 500 лв не ми се двавха

- Taruno
- старши ентусиаст
-
ще ти пусна утре подробно описание как се прави
споко малко по-евтино ще ти е от Камор, а и ще се почустваш като майстор 

- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
ако возите деца, сложете и на задните седалки. Мойте много им се кефят. Аз и на волана си поръчах и си е приятна екстра.
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е87 118Д
Е има ли как и другите да разберат за тези подгревни седалки.
Аз съм гледал клипове и доколкото аз си мисля трябват подгревите или самите седалки с подгреви,модулите под седалките лайсната с бутоните за подгревите и настройка с лаптопа,не-трябва допълнително окабеляване и т.н но ако греша поправете ме.
Друго се питам аз ако се намерят ел седалки с погреви заедно с модулите каква е процедурата там същата със смяна на модули седалки и програмиране или има и теглене на кабели и т.н
Аз съм гледал клипове и доколкото аз си мисля трябват подгревите или самите седалки с подгреви,модулите под седалките лайсната с бутоните за подгревите и настройка с лаптопа,не-трябва допълнително окабеляване и т.н но ако греша поправете ме.
Друго се питам аз ако се намерят ел седалки с погреви заедно с модулите каква е процедурата там същата със смяна на модули седалки и програмиране или има и теглене на кабели и т.н
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Допълнително окабеляване НЕ трябва, НО ако седалките не са електричести управлението става от двата моделуа на всяка седалка, а ако са ел. от JBE тоест за ел освен седалковите модули трябва и нов JBE
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
Аз горедолу разбрах трябват подгревите и двете копчета с конзолата както и модулите под седалката ако са без ел.Ако са ел трябва и друг модул това JBE незнам какво е но ако ми се наложи ще разуча.А как стоят нещата ако нямаме подгревни седалки и намерим такива електрически с подгряване какво ни трябва
Ако някой иска подгряване на седалки ето видео http://www.youtube.com/watch?v=dukilSo_hkA
Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- muleshkov
- кандидат ентусиаст
-
Аз именно този клип съм гледал но там нещата са показани за ел седалки и слагането на подгряване.От клипа и написаното необходимите неща са копчетата, модулите под седалките и подгревите както и програмирането, а ако са без ел как седят нешата и какво е необходимо.
Както попитах малко по нагоре ако си намерим ел седалки направо с подгряване какво ни е необходимо и как да го направим.
Ако има някой който да може да отговори на тези питания ще е най добре а и подкрепени с видео или описание още по добре
Както попитах малко по нагоре ако си намерим ел седалки направо с подгряване какво ни е необходимо и как да го направим.
Ако има някой който да може да отговори на тези питания ще е най добре а и подкрепени с видео или описание още по добре
10 мнения
• Страница 1 от 1