Въпрос за бутон...
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
Въпрос за бутон...
Въпросът ми е за един бутон на панелчето на шофьорската врата с бутоните за ел. стъклата. До бутона който превключва за ляво/дясно огледалце при някои автомобили има един друг по-малък, кръгъл. За какво е той?
Проблемът ми е че ми се счупи копчето за шофьорският прозорец. Купих си от колега от форума цялото панелче което (за разлика от моето) има такъв бутон. Друг е въпроса че вобще не работи, светкат бутоните но никой не ми сваля нито един прозорец нито работи управлението на огледалата. Дали има някакъв ''чалъм'' да го подкарам? Или да пробвам да ги разглобя на части и да ползвам моята платка и здравите пластмасови орнаменти на закупеният панел.
П.С. съвет за колегите: Внимавайте с тия копчета. Никой не предполага че се чупят. И аз не предполагах, но.... на мен ми се счупи пластмасата на ''пантичките'' около които се движи самият бутон. Голяма е..вка е... големи ядове. И както се оказа, от един и същ модел, от една и съща година и.... не работи. Пофледнах номерата, разминават се две цифри.
Проблемът ми е че ми се счупи копчето за шофьорският прозорец. Купих си от колега от форума цялото панелче което (за разлика от моето) има такъв бутон. Друг е въпроса че вобще не работи, светкат бутоните но никой не ми сваля нито един прозорец нито работи управлението на огледалата. Дали има някакъв ''чалъм'' да го подкарам? Или да пробвам да ги разглобя на части и да ползвам моята платка и здравите пластмасови орнаменти на закупеният панел.
П.С. съвет за колегите: Внимавайте с тия копчета. Никой не предполага че се чупят. И аз не предполагах, но.... на мен ми се счупи пластмасата на ''пантичките'' около които се движи самият бутон. Голяма е..вка е... големи ядове. И както се оказа, от един и същ модел, от една и съща година и.... не работи. Пофледнах номерата, разминават се две цифри.
Последна промяна katronski_br на 23 Яну 2014, 18:42, променена общо 1 път
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: прос за бутон...
katronski_br написа:Въпросът ми е за един бутон на панелчето на шофьорската врата с бутоните за ел. стъклата. До бутона който превключва за ляво/дясно огледалце при някои автомобили има един друг по-малък, кръгъл. За какво е той?
Ел прибиращи се огледала...
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=681912
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- katronski_br
- ентусиаст
-
каквато екстра моята кола съответно няма. Благодаря за информацията, вече знам че въпросното копче не ми е нужно.
И за това ли не работи на моята кола въпросното панелче? Някакви идеи как мога да го ''подкарам''?
И за това ли не работи на моята кола въпросното панелче? Някакви идеи как мога да го ''подкарам''?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
katronski_br написа:каквато екстра моята кола съответно няма. Благодаря за информацията, вече знам че въпросното копче не ми е нужно.
Да като смениш огледалата с такива които са ел прибиращи се...няколко кабела 5 мин кодиране и това е...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- katronski_br
- ентусиаст
-
Re: Въпрос за бутон...
Не сте ме разбрали. Не искам да ми се прибират огледалцата. Но както и да е. Оправих се. Отворих и двата панела и рамених платките. Можете да триете темата. Или да я оставите отворена ако някой има да добави нещо или знае как може да се подкара панелчето с копчетата за стъклата от една кола на друга.Аз мога да помогна с едно панелче защото ми хартиса след цялата разправия.
5 мнения
• Страница 1 от 1