Накладки GALFER
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Re: Накладки GALFER
А за мен означава, одобрено от фирмата ( добра цена за фирмата нищо че не ги знаят), качество накладка като накладка, щампа БМВ - ей сеа ще им вземем парите 

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
kraska написа:А за мен означава, одобрено от фирмата ( добра цена за фирмата нищо че не ги знаят), качество накладка като накладка, щампа БМВ - ей сеа ще им вземем парите
Хахахахахаха! Да, това е другия превод!
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Радвам се, че не си от хората които се засягат за най-малкото нещо

Ще ги пробвам следващия път как се държат, нищо че са скъпички, иначе ми бе интересно да пробвам керамичните затова сложих ATE Ceramic. Ама много малко карам и много време минава до следващата смяна че да поекспериментирам с различни.

Ще ги пробвам следващия път как се държат, нищо че са скъпички, иначе ми бе интересно да пробвам керамичните затова сложих ATE Ceramic. Ама много малко карам и много време минава до следващата смяна че да поекспериментирам с различни.
- baga
- младши ентусиаст
-
Абе какво засягане, те ни е..т както си искат в сервизирането и остави цените, има дефекти за които занаят и умишлено /според мен/ не отстраняват. Иначе до сега, винаги съм залагал на TEXTAR и съм бил доволен, но вече май много станаха ментетата. Тия ще ги видим, /още натискам малко повече педала, отколкото с JURID-a/ но поне ги взех изгодно.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
baga написа:Абе какво засягане, те ни е..т както си искат в сервизирането и остави цените, има дефекти за които занаят и умишлено /според мен/ не отстраняват. Иначе до сега, винаги съм залагал на TEXTAR и съм бил доволен, но вече май много станаха ментетата. Тия ще ги видим, /още натискам малко повече педала, отколкото с JURID-a/ но поне ги взех изгодно.
Аз пък реших да взема на Brembo понеже имам намаление 50% и като ги взех и отворих на тях пише Textar

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
awful написа:Аз пък реших да взема на Brembo понеже имам намаление 50% и като ги взех и отворих на тях пише Textarаз от тях съм доволен, на менте не съм попадал тук във Италия. Един колега спомена по горе че тези на галфер ги правели тук във Италия също обаче като попитах някои не знаят за тази марка че е има
И Textar да са, пак са си добре

- baga
- младши ентусиаст
-
Значи извода е: Въпреки, че ни е..т с цените, поне повечето неща са качествени, щом има щампа BMW! Накладките GALFER са идеални, нямам забележки! Дано темата да е полезна на някой.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
baga написа:Значи извода е: Въпреки, че ни е..т с цените, поне повечето неща са качествени, щом има щампа BMW! Накладките GALFER са идеални, нямам забележки! Дано темата да е полезна на някой.
Щом са оригинални няма повод за притеснение.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2